Co o tym sadzicie??
Szukaj
Co o tym sadzicie??
Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|
w koncu jakies inne ukazanie kazimierzaz drugiej strony ir tez juz mi sie opatrzylo
ale generalnie ladnie wspolgra z tytulem i jest jakis taki lekki, ale jakby pozytywny zarazem niepokoj (heh- nie wiem czy ktos to zrozumie
). no takie ghost town, ale te duchy to takie duchy usmiechnietych prababc a nie mrocznych zbirow-przesladowcow
uff...pisanie dluzszych komentarzy ma ten plus, ze w jego trakcie mozna sobie wyrobic opinie...podoba mi sie nawet
![]()
Bardzo ciekawe ukazanie miasta. Gdyby nie ci ludzie to by byl zwykly IR ale z nimi + super tytul to miodzio !!!
Aha, czym to bylo robione ? Filtrem czy specjalny aparat ze zdjetym wylapywaczem UV przed matryca ???
Nikt mnie nie rozumie ...![]()
mnie sie to widzi nawet bardzo![]()
Fajne. Działa na wyobraźnię. Te drzewa wyglądają trochę jak obłoki gęstego dymu![]()
Fota robiona z filtrem.
A z ludzmi to bylo tak, ze w kadr mi weszli jak juz praktycznie migawka byla otwarta.
Miasto faktycznie opatrzone, obfotografowane, i przedewszystkim obmalowane, dlatego IR-jako moje poszukiwania "innego" Kazimierza![]()
Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|
Jestem ciekaw jak dzialaloby IR z D80 bo podobno ma filtr anty IR przed matryca wiec filtr IR na obiektywie nie powinien dawac efektow oczekiwanych. Moze ktos probowal ??
Nikt mnie nie rozumie ...![]()
bardzo fajne, zawsze lubilem IR-ki, aczkolwiek troszke wiecej dolu bym dal... i chyba troszke bardziej w prawo kadrowal... ale tak czy siak, bardzo mi sie podoba, gratuluje![]()
D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki
Bardzo się podoba
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami