Slyszalem, ze rozne cuda sie dzialy, wlacznie z destrojowaniem auta Xzibitaeh... puscic bydlo do furek...
Szukaj
Slyszalem, ze rozne cuda sie dzialy, wlacznie z destrojowaniem auta Xzibitaeh... puscic bydlo do furek...
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Jak się tak zastanawiam to w sumie ochrona całej imprezy dała mocno ciała. Mogli przecież dogadać się z miastem, włączyć w to policję, a tak nasze służby stały obok, ale ich to nie interesowało, co też jest dziwne no bo jednak zrobiła się tam zadyma, wchodzenie, kładzenie się na cudzych autach etc. tak po polsku wyszło...
EEeee tam, Panowie... Nie jest źle! Co miał chłopak wyczarować w takich warunkach? Rano, pochmurno, auta poustawiane jak leci i jeszcze brudne.
jak czytałem w necie jak tam było, to nie spodziewałem się aż tak dobrych zdjećDzięki Pes za pokazanie autek
![]()
"W Polsce się nic nie dzieje, nie ma imprez, zaścianek".
Pewnie, skoro takie akcje odchodzą, o jakich mowa tutaj... Kto by chciał swoim lakierem do Polski przyjechać. Mam nadzieję, że mimo wszystko dobrze się ludzie bawią (pomijając zatrzymanie przez policję w innym temacie forum).
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
W Krakowie i tak mieli chyba najgorszą organizacje. Tłumy ludzi a gdzieś tam pomiędzy auta z gumballa wymieszane z cywilnymi. Mam pytanie, da się załadować zdjęcia na forum bezpośrednio z flickra ?
Ostatnio edytowane przez Krystianw ; 24-05-2013 o 11:38
Skontaktuj się z nami