Szukaj
Jejku, ten mercedes to jakiś kosmos! A i klasyczny countach się pojawił, uwalony jak...Ale kapcie to ma szerokie, masakra. Diablo było może?
W takich imprezach najważniejsza jest zabawa i widać, że ludzie czerpią masę radości z tego.
Z kadrów technicznie to podoba mi się 1, 7, 10, no i bonus. Reszta to atrakcje i uczta dla oczu, chociaż nie wszystkie samochody to moi ulubieńcy
P.S. Obklejania nie komentuję, bo siekiera się w kieszeni otwiera. No ale sponsorzy i reklama robią swoje.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
no!
czekałem czekałem i się doczekałem
szkoda że przed każdym postojem nikt im nie funduje myjni, bo na starcie wybłyszczone a u nas jak widać.....
a teraz taka mała prywata, bo jedzie tam jakaś spora terenówka i nie wiem co to dokładnie jest
ps. mam nadzieję że będzie cd...
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Panie cos Ty zrobil? Jak nie Twoje zdjecia...czyt. srednio mi sie podobaja... obrobka dziwna
kadrowo wiem, ze potrafisz lepiej w takich trudnych sytuacjach...
Dzięki za komenty
Sławol, Diablo nie było, ale Countach mi wystarczył
bart1, więcej nie będzie... ale klikając link PESfoto ze stopki znajdziesz kilka dodatkowych fotek w albumie na fanpejdżu
Shaolin, już się tłumaczęSkoczyłem tam rano przed pracą i w tym dniu było mi zupełnie nie na rękę brać sprzęt. To co widać to strzały z ajfona z obróbką w LR. Trochę żarcik z mojej strony, ale byłem ciekawy co powiecie. Także relacja jest w pełni non-Nikon made
Na ten parking polazłem w sumie dla Countacha i Stirlinga Mossa, no musiałem zobaczyć te okazy na żywo. Stirling Moss w mojej opinii robi WOW *_*
No i też zwróćcie uwagę co swołocz zostawiła na Countachu... ehh, dała popis warszafka...
Pamietaj, ze nie sprzet robi zdjeciakadry i obrobka to Twoja robota, nie zwalaj na ajfona
![]()
Fury mi pasuja, zdjecia nieCzb troche za mocne, a efekt ten poglebia czarna szmata za autem i ciemnosc w bramie po prawej
![]()
Skontaktuj się z nami