Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bez opłacenia wcześniej abonamentu w formie składki ZUS? Hm... nie wiedziałam, że tak można...
    Można, wystarczy że się podpiszesz pod ubezpieczenie męża/żony który opłaca ZUS. I osoba "podpięta" może skorzystać z opieki medycznej w naszym pięknym kraju za darmo. w ramach haraczu który opłaca małżonek/małżonka
    pozdrawiam

Domyślnie

Czyli nadal ktoś musi zapłacić abo... nie o takie rozwiązanie pytałam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Czyli nadal ktoś musi zapłacić abo... nie o takie rozwiązanie pytałam
    Ktoś kto dostaje te "darmowe" zdjęcia, otrzymuje za darmo tylko teoretycznie. W istocie nie są za darmo. Trzeba ponieść koszty komputera, oprogramowania, dostępu do internetu, energii elektrycznej.

Jeśli ktoś komuś da coś nieodpłatnie, to jest z darmo. Typowe myślenie. A tymczasem bilans musi się zerować.

pablo_77
    Gość

Domyślnie

a i ostatnio wycieczki tez za darmo były. Ulotke taką miałem w skrzynce: wycieczka gdzieś tam, ale po drodze przymusowe uczestnictwo w prezentacji garów i dywanów (z możliwością zakupienia) - więc drugi problem rozwiązany. Jeszcze z tym domem poszukam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pablo_77 Zobacz posta
    Jeszcze z tym domem poszukam
    Widziałem jakiś czas temu ogłoszenie, że mieszkanie za darmo, tylko, że trzeba opłacać czynsz i media, albo darmowe mieszkanie w zamian za seks.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    albo darmowe mieszkanie w zamian za seks.
    Jeśli właścicielką mieszkania jet zdrowa, inteligentna i ładna niewiasta, to można rozważyć takie darmowe lokum

pablo_77
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Jeśli właścicielką mieszkania jet zdrowa, inteligentna i ładna niewiasta, to można rozważyć takie darmowe lokum
    Gdzie jest przycisk "lubię to"?

Domyślnie

No i w ten sposób w zamian za seks można korzystać z darmowych usług stomatologicznych lub wybudować darmowy dom.

pablo_77
    Gość

Domyślnie

Stomatologicznym rozwiązaniem może być tez przejście się z aparatem po jakiejś nieciekawej dzielnicy w godzinach mocno popołudniowych. Wtedy też darmowe poprawki plastyczna twarzy mogą być

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pablo_77 Zobacz posta
    Stomatologicznym rozwiązaniem może być tez przejście się z aparatem po jakiejś nieciekawej dzielnicy w godzinach mocno popołudniowych. Wtedy też darmowe poprawki plastyczna twarzy mogą być
    Ale wtedy też nie za darmo, ponieważ finansujesz te zabiegi sprzętem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów