Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Jersey ostatnie podejscie

Domyślnie

Piękne te Twoje łódki. Jesli miał bym wybierać, to zabieram 1kę ale mam jedno Ale
    czy nie mogłeś odpiąć tej kłódki? Jakoś dziwnie mnie ona denerwuje
    Pozdrawiam.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Bardziej leży mi jedynka, przede wszystkim ze względu na hulające miejscami światło. Na dwójce już go zabrakło przez co podłoga straciła nieco plastyki. Fajnie, ale o "ciarach" nie ma mowy.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Bardziej leży mi jedynka, przede wszystkim ze względu na hulające miejscami światło. Na dwójce już go zabrakło przez co podłoga straciła nieco plastyki. Fajnie, ale o "ciarach" nie ma mowy.
    Dwojke robilem chwile przed jedynka, widac juz tam w tle pierwsze promyki, dlatego pomyslalem, ze czas sie zbierac na inny temat, zmienila sie tez kolorystyka jak i warunki zaledwie w kilka minut...jak ja lubie te poranki

Domyślnie

Bardzo ładnie i czysto
    Bardziej podeszła mi 1, ale ogólnie oba są super

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

CIARA jako odskocznia od Jersey prezentuje się całkiem przyjemnie Dobry kolorek
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Strasznie ciemne te twoje zdjecia...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Takie same mam odczucie. Myślałem, że tylko ja tak mam, poza tym kadry są dobre
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Może nie aż tak "strasznie" ale faktycznie przy jedynce zwłaszcza od dołu kadru aż po drugi plan (granica na wodzie) chyba trzeba by rozjaśnić. Na dwójce ciemności nie widzę, jest dobra, nastrojowa tonacja

Domyślnie

Nic nie bede rozjasnial juz sie zastanawialem nad tym rozjasnianiem, ale zapytalem w innym miejscu i okazuje sie, ze jest bardzo dobrze...

Uprawnienia umieszczania postów