Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pylon

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Aby fotografować architekturę nocą potrzeba warunków, które z powodzeniem zastępują światło dzienne dla ukazania walorów danego obiektu. Próby podobne tej nie będą mz dobrze odbierane i ja tak mam właśnie patrząc na to zdjęcie .
    NIKON

Domyślnie

Otóż mam pełną świadomość jeśli chodzi o warunki zastępujące światło dzienne. Fotka robiona ok godz 20:45 zatem było jeszcze ładne granatowe niebo. Tutaj jednak jest to moja wizja. Konwersja do BW oraz przyciemnienie tła i pozostałych elementów aby uzyskać smoliste cienie. Szanuję Twoje zdanie oczywiście dziękuję za wizytację
    pozdrawiam.
    Fuji

Domyślnie

Kupuję jak jest - dynamiczna i ascetyczna kompozycja oparta w całości na liniach prostych, podoba mi się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    Kupuję jak jest
    Dzięki. I za koment rzecz jasna!
    Fuji

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Podoba mi się ascetyzm tego zdjęcia. Dla mnie noc ma być czarna. Granatowy może być wieczór
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Niby niewiele na tym zdjęciu jest, ale jako że jestem zwolennikiem zasady "mniej znaczy więcej", podoba mi się taki układ w kadrze.
    Z życzeń: gdyby szczyt pylonu był jeszcze oświetlony, byłoby super - ale na to wpływu nie miałeś.

Domyślnie

A mnie się podoba, zwłaszcza asymetria
    pozdrawiam Michał
    moje pstryki lotnicze:
    www.air.art.pl www.fotoaktywni.art.pl

Domyślnie

Zgadza się na światło na pylonie nie miałem wpływu.
    Nie mniej dziękuję za uwagę i uwagi.
    Fuji

Domyślnie

Czasami w kadrze wystarczy parę niuansów i dodatkowy akcent, tu w postaci geometrii. Dla mnie zdjęcie bardzo udane.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów