Szukaj
Aby fotografować architekturę nocą potrzeba warunków, które z powodzeniem zastępują światło dzienne dla ukazania walorów danego obiektu. Próby podobne tej nie będą mz dobrze odbierane i ja tak mam właśnie patrząc na to zdjęcie.
NIKON
Otóż mam pełną świadomość jeśli chodzi o warunki zastępujące światło dzienne. Fotka robiona ok godz 20:45 zatem było jeszcze ładne granatowe niebo. Tutaj jednak jest to moja wizja. Konwersja do BW oraz przyciemnienie tła i pozostałych elementów aby uzyskać smoliste cienie. Szanuję Twoje zdanie oczywiście dziękuję za wizytację
pozdrawiam.
Fuji
Kupuję jak jest - dynamiczna i ascetyczna kompozycja oparta w całości na liniach prostych, podoba mi się.
Podoba mi się ascetyzm tego zdjęcia. Dla mnie noc ma być czarna. Granatowy może być wieczór![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
A mnie się podoba, zwłaszcza asymetria![]()
Zgadza się na światło na pylonie nie miałem wpływu.
Nie mniej dziękuję za uwagę i uwagi.
Fuji
Czasami w kadrze wystarczy parę niuansów i dodatkowy akcent, tu w postaci geometrii. Dla mnie zdjęcie bardzo udane.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami