Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Alicja

Domyślnie

Dzięki za trud słowografia i wstawienie zdjęcia w kolorze. Hmm... akurat ten pionowy kadr (w porównaniu z poziomym BW) jest dla mnie jakby ciut za ciasny. I stąd muszę przyznać rację słowom Długi-ego. Co nie zmienia faktu, że akurat w tym ujęciu Twoja modelka wyszła bardzo ciekawie i korzystanie...

P.S. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś ją zobaczę na forum w ciekawej sesyjce...
    Nikon

Domyślnie

Ladna modelka, ladne zdjecia Ja sie przyczepie do 3 (chociaz jestem zupelnym laikiem jesli chodzi o portret czy innego rodzaju zdjecia ludzi) modelka przez niefortunne ulozenie sie rozmycia pierwszego planu wyglada jakby od pasa w dol byla odwrocona o 180 stopni i przeswietlona rentgenem Samo zdjecie jednak od pasa w gore podoba mi sie Moze w kolorze wygladaloby to inaczej......?

Pozdrawiam
    Maryla
    Ostatnio edytowane przez kulama ; 24-05-2013 o 15:47
    Canon

Domyślnie

Andrzeju1974 - wstawienie zdjęcia nie było żadnym problemem. Może na przedstawionych wyżej zdjęciach tego nie widać, ale jestem raczej fanem ciasnych kadrów. Myślę też, że się z Alicją spotkam, więc pewnie i będę chciał zasięgnąć Waszej opinii, a w związku z tym, jej zdjęcia pojawią się jeszcze na forum
    Kulama - nie spojrzałem na zdjęcie w ten sposób. ale fakt łodygi kwiatków stworzyły jakby widoczne pod rentgenem kości w kolorze rzuca się to nieco mniej w oczy - choć mi nie rzuciło się wcale, dopiero po Twojej sugestii

Ostatnio edytowane przez słowografia ; 24-05-2013 o 19:00 Powód: brakujący enter;)

Domyślnie

ale fakt łodygi kwiatków stworzyły jakby widoczne pod rentgenem kości w kolorze rzuca się to nieco mniej w oczy - choć mi nie rzuciło się wcale, dopiero po Twojej sugestii]
    Faktycznie. Choć i na kolorowym zdjęciu też jest (choć mniej rzucający się w oczy) "rentgen"...

P.S. Co do nowych zdjęć Alicji... czekam na nie
    Nikon

Domyślnie

5 Świetna! Cały secik na +
    12 14 28 35 85

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów