Szukaj
plusy: Bardzo ładna , naturalna dziewczyna.
minusy: Nie widzę.
Tak więc w Alicji nic bym nie poprawiał
Jeśli chodzi o zdjęcia, to podobają mi się. Pewnie można się czepiać jakiś szczegółów, że łokieć ucięty w 5, albo za dużo rozmytego pierwszego planu w 6, czy tam włosy trochę na twarz zachodzą.
Jednak jeśli zdjęcia są ciekawe i mają swój przekaz, to różne detale schodzą na dalszy plan i nie przeszkadzają w odbiorze. Moim zdaniem właśnie tak jest w tym przypadku.
Moi faworyci 1 i 4 i 5.
Z całego zestawu wybieram 5.
Pozostałe mają jakieś niewielkie niedoróbki ale nic strasznego. Coś ucięte, coś zasłonięte, coś bym rozjaśnił. Ot takie tam. Śmiało możesz robić Alicji więcej zdjęć![]()
D700/D300s/D50
Nie jestem fanem zdjęć BW ale moim faworytem jest... 4. Chociaż osobiście wolałbym to zdjęcie w pionowym kadrze...
Nikon
Andrzeju1974 - 4. w pionie też nieźle wygląda. i ciągle zastanawiam się, czy lepiej kolor, czy bw
durom - czasami właśnie takie detale robią znaczną różnicę, stąd moja prośba o wskazanie tych niedoróbek. przykładowo na 5. włosy zasłaniające delikatnie twarz w ogóle mi nie przeszkadzają, natomiast im dłużej się przyglądam, to stwierdzam, że zbyt dużo żółtych kwiatów.
rlat - nie będę ukrywał, że 5. mi również się podobałokieć ucięty - wiem, ale w pierwotnym kadrze - bardziej centralnym - się mieścił. zdecydowałem się go jednak ściąć i zrezygnować z centralnego kadru
Długi - Alicji nie zamierzam poprawiaćDzięki za pozytywną opinię.
Bardzo ładna dziewczyna. B&W przyjemne, szóstka moim zdaniem zdecydowanie najsłabsza, co do piątki - nie mam zdania. Generalnie zdecydowanie na plus![]()
zobacz proszę oto pion w kolorze:
Skontaktuj się z nami