Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Ginger love...

Domyślnie Ginger love...

Ciekawe za co polecą teraz gromy Chociaż znając życie to i tak nikt nie skomentuje

Domyślnie

no właśnie o komenty ostatnio ciężko

in +:
    światło

in -:
    kadrowanie jak dla mnie- ciąłbym bardziej z prawej, tam gdzie kończy się ramie i dał więcej prawej dłoni.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

A ja sobie skomentuję. A raczej zapytam. Rozmycie włosów po prawej stronie wygląda mi na nienaturalne. Porównuje sobie obie strony i wychodzi mi, że jest inny bokeh. Ale może mam zwidy

Poza tym podoba mi się światło od tyłu, ale już otwarte usta nie
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Szymon, nie bajeruję nic z bokehem w programie, od tego mam obiektyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Szymon, nie bajeruję nic z bokehem w programie, od tego mam obiektyw
    Mówię Ci mam zwidy Wygląda dla mnie po prostu jakby przejechane rozmyciem. Ale teraz jak patrze to pewnie ułożenie głowy. Prawa strona bliżej obiektywu i rozmycie mniejsze niż po lewej. Ułożenie włosów też miało na to wpływ
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

o widzisz

Domyślnie

Co prawda mógłbym Ci blendę trzymać ale gdybyś poświecił Eve po oczach światłem modelującym to miałbyś więcej tęczówek. Tak wyszła czarna dziura.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Nie przesadzajmy że czarna dziura

Domyślnie

Czy modelka ma wadę wzroku (lekkiego zeza)? Nie piszę tego złośliwie, ale oczy prezentują się źle.

Domyślnie

nie ma zeza.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów