Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Children OF The Sun

Zapraszam.
    Tu podkład muzyczny

Domyślnie

Pięknie. Nic więcej powiedzieć nie mogę.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Ciepło się robi gdy widzę taki widok... Prosta kompozycja, pewnie przy takim układzie linii znalazłoby się też kilka innych możliwości kadrowania, ale teraz jest jak najbardziej ok.
    Ile natury jest w tych kolorkach?

Domyślnie

Z muzyką tym bardziej się ogląda... Fajna ciepła konturówka...
    NIKON

Domyślnie

Bardzo fajna konturówka... chociaz niebo mozna przyciac...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Można by przyciąć, można by narzekać że lewa strona za jasna, ale ja tam kupuję to tak jak jest, a jest świetnie.

Domyślnie

Bardzo dobra "wycinanka".
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    ...Ile natury jest w tych kolorkach?
    Zdjęcie robione prawie pod słońce. Po lewej, gdzie jest jaśniejsza plama, wstawało słońce. Gdybym zostawił klatkę z oryginalnym naświetleniem, to niewiele byłoby na nim widać. Zdjęcie zostało przetworzone w puszce przez korekcję ekspozycji o -3EV i wybór zmodyfikowanego trybu landscape. Kolory naturalne więc nie są ale nie o to tu chodziło.

Domyślnie

Z muzyką jest klimat.
    Jest świetnie.
    D5 + .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez painter Zobacz posta
    Zdjęcie robione prawie pod słońce. Po lewej, gdzie jest jaśniejsza plama, wstawało słońce. Gdybym zostawił klatkę z oryginalnym naświetleniem, to niewiele byłoby na nim widać. Zdjęcie zostało przetworzone w puszce przez korekcję ekspozycji o -3EV i wybór zmodyfikowanego trybu landscape. Kolory naturalne więc nie są ale nie o to tu chodziło.
    Dzięki... dzisiaj też mi się podobają te kolorki I jasność z lewej nie wadzi.

Uprawnienia umieszczania postów