Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Czekając na...

Domyślnie Czekając na...

...Pociąg
    ***Zapraszam***

Jak Wam się to widzi?
    Pozdrawiam.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Sporo pracy włożyłeś w obróbkę. To widać. Jeśli Twoim zamiarem było pokazanie symetrii to trochę jej brakło.
    Powiem tak. Jak obrabić to kadry do których jest się w 100% przeknanym. Inaczej siła zdjęcia nie zawsze bedzie taka jakby mogła być gdyby więcejczasu poświęcić zdjęciu jeszcze przed 'pstryk'.
    Pozdrowienia

Domyślnie

Kadr jest chyba pochylony w prawo, nie chce mi się sprawdzać, ale takie jest wrażenie. Poza tym - może się podobać.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Może masz takie odczucie, bo droga z prawej jak i góry w dalszym planie schodzą w prawą strone, ale sprzeczał się nie będę, gdyż sam nie przyglądałem się temu dokładniej, bo wg. poziomicy w aparacie było prosto
    Dzięki za komentarze,
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Przemyślany kadr, obróbka nie przesadzona, do kompletu fajne kolorystycznie, ...
    Ogólnie TAK, ...podoba się.
    Nikon D7100 N18-105 VR N55-300 VR N35mm f/1.8G i kilka M42
    Więcej na ... D&S FOTO

Domyślnie

A mnie się wydaję, że lepiej by było przejść do przodu 50 metrów i wyeliminować zbędne MZ krzaczory po obu stronach.
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    A mnie się wydaję, że lepiej by było przejść do przodu 50 metrów i wyeliminować zbędne MZ krzaczory po obu stronach.
    A może jest to celowe przesłonięcie (szczególnie z prawej strony), czegoś, co kłóciło by się z tym zdjęciem?. Ja uważam, że fotka jest OK. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Gdybym podszedł bliżej, to zdjecie straciło by na atrakcyjności, bo tam jest przejazd kolejowy. Próbowałem zrobic zdjęcie ciut z dalejszej odległości, tak by chwycic obydwa te krzaczory w całość, ale jakoś mnie to nie pasowało.
    Dzięki za komentarze.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów