Możesz zrobić fotę wyświetlacza TXa, żeby można było zobaczyć, co jest ustawione?
Szukaj
Możesz zrobić fotę wyświetlacza TXa, żeby można było zobaczyć, co jest ustawione?
20/28/85/1.8 + 35/50/1.4. I puszki.
witam,
jak to "lampą na nadajniku" - przecież ten nadajnik ma lcd i nie ma sanek, w które można byłoby wpiąć lampę.. ? pzdr.
- - - - kolejny post - - - - - -
Czyli mogę zapiąć na sanki w body "odbiornik" (z sankami) i w te sanki wpiąć np. sb910 i z poziomu wyświetlacza lcd tej lampy sterować drugą lampą zapiętą na takim samym odbiorniku zdalnie ?
- - - - kolejny post - - - - - -
Jak to? Przecież na nadajniku nie ma sanek a więc nie można do niego wpiąć lampy... ?
... ból można dzielić, szczęście się mnoży... Nadzieja mnie miażdży w dłoniach Bożych ...
YN-622N to nie jest odbiornik. To również nadajnik. Jego funkcja zależy od tego gdzie jest wpięty.
YN-622N-TX jest sterownikiem i tylko nadajnikiem i ten nie ma sanek.
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
A więc super! - będzie możliwość zapięcia na niego (na YN-622N) SB910 i sterowania lampami zdalnymi z poziomu lcd SB910...Zgadza się?
... ból można dzielić, szczęście się mnoży... Nadzieja mnie miażdży w dłoniach Bożych ...
Nie zgadza się![]()
czyli kaplica..
Co kupić żeby móc pracować właśnie w takiej konfiguracji?
I czemu się nie zgadza? bo widzę, że jedni piszą tak a inni tak..
To jak w końcu jest ?? Pzdr.
Ostatnio edytowane przez avlimoney ; 07-01-2016 o 23:41
Jest tak jak masz napisane w instrukcji YN-622N, wielu recenzjach, czy filmach na YT... nie problem to znaleźć.
np. tu: https://www.youtube.com/watch?v=ayznMXs4zbk
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
czekam na merytoryczną odpowiedź![]()
Skontaktuj się z nami