Close

Strona 18 z 34 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 339

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antebot Zobacz posta
    A ja zgłosiłem problem do dystrybutora z rozbieżnością mocy błysku manualnych nastaw. Problem zdaje się dość egzotyczny, będzie wyjaśniony.

Czy ktoś rozpracował pacę w trybie RPT i zdalnym wyzwalaniem tegoż? U mnie nastawy sprawdzone z body, po przełożeniu lampy na odbiornik nie działają (jeden błysk).
    Nie ma czego rozpracowywać - nie będzie działać.
    Lampę możesz wyzwolić tylko w trybie TTL lub manual.
    Przy RPT potrzebne jest ciągłe zwarcie na stopce, a YN622 tego nie mają.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Ktoś wie kiedy ta nowa wersja będzie dostępna w PL?

Oszczędny w słowach Awatar fulpo
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

też właśnie kupiłem, można powiedzieć świeżutkie 4szt, od soboty do poniedziałku będę testował na imprezach, ale z różnymi lampami, zobacze co to pokaze
    D7100,D200,D90, SB-800, YN460II, YN560II, S:HSM70-200/2,8,T:17-50/2,8, N:38/1,8 Industar 50/2, Industar 55/2,8 , YN622

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Ktoś wie kiedy ta nowa wersja będzie dostępna w PL?
    Nie pamiętam, gdzie to czytałem, ale pisali, że należy się spodziewać w okolicach marca/kwietnia.

Ja osobiście obstawiam nie wcześniej jak początek lub połowa marca - trzeba liczyć gdzieś te półtora miesiąca od pierwszego pojawienia się w sklepach w Chinach.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Właśnie dziś dostałem przesyłkę z Chin. Wieczór zapada się na pracowity.
    Galaxy S2 running CyanFox KK 4.4.2 with Tapatalk

Domyślnie

nikon90, daj linka do aukcji ebay gdzie kupiłeś? Ile czasu czekałeś na przesyłkę?

Domyślnie

Link był w poprzednim poście. Ale dam wieczorem namiary na sprzedawcę. Teraz jest za 150 funtów, to nie warto kupować. Ma też za około 66 dolarów. Tu już można kupować.

Ostatnio edytowane przez nikon90 ; 31-01-2014 o 15:10

Domyślnie

Sorry link znikł.

Domyślnie

Pomylka. Post do usuniecia

Domyślnie

kurde na tym forum nie idzie usuwac, ani nawet edytowac swoich wlasnych postów albo jest to tak skutecznie ukryte ze nie moge tego znalesc.

link do aukcji

aukcja na ktore kupilem za 5 dych
    http://www.ebay.co.uk/itm/2812513663...84.m1439.l2649

tu w dolarach
    http://www.ebay.co.uk/itm/YongNuo-YN...item417c386eed

napisane ze wysyla na caly swiat z wyjatkiem tych panstw ponizej, polski tam nie widze

Item location: HongKong, Hong Kong
    Postage to: Worldwide
    Excludes: Africa, Central America and Caribbean, South America, Bermuda, Greenland, Mexico, Saint Pierre and Miquelon, Albania, Andorra, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Gibraltar, Greece, Guernsey, Hungary, Iceland, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Norway, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Svalbard and Jan Mayen, Sweden, Ukraine, Vatican City State, Brunei Darussalam, Cambodia, Laos, Afghanistan, Armenia, Azerbaijan Republic, Bangladesh, Bhutan, China, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Maldives, Mongolia, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Bahrain, Iraq, Jordan, Kuwait, Lebanon, Qatar, American Samoa, Cook Islands, Fiji, French Polynesia, Guam, Kiribati, Marshall Islands, Micronesia, Nauru, New Caledonia, New Zealand, Niue, Palau, Papua New Guinea, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa

a pierwsze wrazenia z uzytkowania
    idzie latwo ustawic zoom na kazdej grupie z osobna, wszystko widac jak na dloni, mogli troche lepiej wykorzystac przyciski gora dół, aby przelaczac sie miedzy grupami (trzeba wciskac ciagle ten sam guzik i przeskakiwac, troche niewygodne jak nie uzywamy jednej grupy), ale i tak jest o niebo szybciej, wystarczy tez ustawic manual na sterowniku, a odbiornik moze zostac na ttl i tak bedzie elegancko ustwaial moc
    pierwsze zdjecie na szybko, pare klikniec na urzadzniu daje super efekty

http://postimg.org/image/rndzpj8sd/

tutaj widac jak mozna sobie wszysko osobno poustawiac
    Ostatnio edytowane przez nikon90 ; 31-01-2014 o 23:51

Strona 18 z 34 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów