Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Dzien dobry :)

pebees
    Gość

Domyślnie

No zobaczymy... kiedy wyjdę poza program zielony Może dziś, może jutro będzie aparacik, i tak zamierzam wypstrykać ze dwie klisze w różnych warunkach (jasno, ciemno, z UV, bez UV) by zobaczyć, jakie kiedy zdjęcia wychodzą i czy w końcu tego UV używać czy nie Okaże się w praniu, myślę, że za jakieś pół roku będę mógł już pokazać jakieś swoje zdjęcie, wcześniej może pokażę jakiegoś gniota czy dwa Jeszcze by się skaner przydał

Domyślnie

No zobaczymy... kiedy wyjdę poza program zielony
    pebees, udam, że tego stwierdzenia tam nie ma Pierwsze co ja zrobiłam to przeczytałam instrukcję - jak ustawiać czas i przysłonę - i już wiedziałam wszystko co i jak. Nie warto zaczynać od programu zielonego. Wszystko w tym aparacie jest banalnie proste Ja kilka razy użyłam programu tematycznego i za każdym razem czułam się jakoś głupio... wstyd mi normalnie było za samą siebie O wiele więcej się nauczysz jak będziesz wszystko sam ustawiał... jedynie zamiast MF miej ustawiony AF (Mnie MF nadal sprawia kłopoty ) I dobrej zabawy
    Pojawiam się i znikam...

pebees
    Gość

Domyślnie

No toż przecież żartuję sobie conieco Jakąśtam mierną wiedzę mam o jakichśtam przysłonach, światłach i migawkach, więc chyba nie będzie tak źle Oka-że-się

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów