Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: moje roślinki

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

żadna tajemnica 13 to kitowy 18-55 i do tego tania soczewka powiększająca z allegro (+10)

Domyślnie

Nieważne czym robione. Ważne, że pięknie wyszło. Wszystkie wrzutki baarrrdzo mi się podobają.
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 07-06-2013 o 11:24

Domyślnie

skoro się podoba to dodaje następne

14

15

16

i bonusik
    17

Domyślnie

Powiem CI tylko tyle - "Brzytko" napisze - pie#$% te ringi. Teraz taka moda, ze co drugie makro ma obwarzanki w bokehu. Piekne obrazy wydobywasz czystym szkłem, masz bardzo ładny bokeh w ostatnich wrzutach - jakby pojawiły sie tu obwarzaki - bylyby tylko zupelnie zbednym "upiekszaczem"
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Jarek78 za późno zamówiłam już cyrkielowy nożyk. Zauważyłam że faktycznie teraz jest szał na ringi - wszędzie są, no cóż ale mi tez się podobają Ale mam tez umiar i uważam że nie wszędzie pasują.

Domyślnie

O szale na nie niech świadczą tez ceny samym obiektywów. Rubinar 300 mm , który kosztował mnie 3 lata temu 300 zł, teraz na aukcjach osiaga ceny jak jasna portretówka 1.8 ... chore!

PS a cyrkiel przyda ci sie do wielu innych rzeczy, nie tylko kółek na obiektyw.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek78 Zobacz posta
    O szale na nie niech świadczą tez ceny samym obiektywów. Rubinar 300 mm , który kosztował mnie 3 lata temu 300 zł, teraz na aukcjach osiaga ceny jak jasna portretówka 1.8 ... chore!
    Dokładnie, pamiętam ceny sprzed kilku lat i gdy jakiś czas temu zastanawiałam się nad kupnem Rubinara to się trochę zszokowałam.

trochę mi się kwiatków nazbierało
    18

19

i trochę różnistych maków:
    20

21

22

23

24

Domyślnie

może czarnuszka się komuś spodoba ?
    25

Domyślnie

Podeszedł bym do tematu jeszcze raz, fotografowanie w pełnym słońcu nie daje najlepszych rezultatów

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów