żadna tajemnica13 to kitowy 18-55 i do tego tania soczewka powiększająca z allegro (+10)
Szukaj
żadna tajemnica13 to kitowy 18-55 i do tego tania soczewka powiększająca z allegro (+10)
Nieważne czym robione. Ważne, że pięknie wyszło. Wszystkie wrzutki baarrrdzo mi się podobają.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 07-06-2013 o 11:24
Powiem CI tylko tyle - "Brzytko" napisze - pie#$% te ringi. Teraz taka moda, ze co drugie makro ma obwarzanki w bokehu. Piekne obrazy wydobywasz czystym szkłem, masz bardzo ładny bokeh w ostatnich wrzutach - jakby pojawiły sie tu obwarzaki - bylyby tylko zupelnie zbednym "upiekszaczem"
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Jarek78 za późnozamówiłam już cyrkielowy nożyk. Zauważyłam że faktycznie teraz jest szał na ringi - wszędzie są, no cóż ale mi tez się podobają
Ale mam tez umiar i uważam że nie wszędzie pasują.
O szale na nie niech świadczą tez ceny samym obiektywów. Rubinar 300 mm , który kosztował mnie 3 lata temu 300 zł, teraz na aukcjach osiaga ceny jak jasna portretówka 1.8 ... chore!
PS a cyrkiel przyda ci sie do wielu innych rzeczy, nie tylko kółek na obiektyw.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Podeszedł bym do tematu jeszcze raz, fotografowanie w pełnym słońcu nie daje najlepszych rezultatów![]()
Skontaktuj się z nami