Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: moje roślinki

Domyślnie moje roślinki

Jako pierwsza kwitnąca czereśnia:
    1

Domyślnie

dorzucę jeszcze wiśnię
    2

zawilec
    3

i bonus na baziach
    4

Domyślnie

Przyjemne... Cóż to za szkło taki bokeh daje?

Domyślnie

lustrzany, albo taki myk że przyklejasz kółeczko na środku szkła ( filtra ) i też taki uzyskasz

...fotki fajne, ale jak już cross to na ciepłe kolorki

pozdrawiam

Domyślnie

Tak lustrzany, a dokładnie to Samyang 500 mm Mirror MC f/6.3.
    Z kółeczkami na filtrze tez się bawiłam ale środek kadro wychodził nieostry.

Domyślnie

Ciekawe fotografie, z całego zestawu najbardziej podoba mi się 3.ładnie plastycznie. Choć spróbował bym tu bardziej pastelową kolorystykę.
    5.Fajne malowidło

Domyślnie

Co do kółeczka w środku to nie do końca prawda..trzeba tak wyciąć aby mieć ring. Czyli male kółko w środku a potem naokoło niego kolejny pierścień. Wtedy nie będzie problemów z ostrością, ale AF będzie gorzej focił.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Jeśli dobrze pamiętam to ringi chyba tez próbowałam robić a nawet malować mazakiem (bo łatwiej niż wyciąć ), ale w sumie to strasznie dużo roboty i marne efekty, mi nic zadowalającego nie wyszło.

Domyślnie

Da rade ringiem tez, ja nakleilem na UV takie koleczko gumowe co się pod meble podkleja są różne rozmiary.. Af umiera przynajmniej w 105vr, ale efekt jest... Trzeba eksperymentować, oczywiście móim osobistym guru w tym temacie pozostaje jarek78

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów