Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Okiennik Wielki

Domyślnie Okiennik Wielki

Jura krakowsko-częstochowska, okolice Morska i Podlesic. Skała Okiennik Wielki z jakże trudnymi drogami wspinaczkowymi. ZAPRASZAM.

Domyślnie

Świetnie! Ludzie robią robotę.
    Fuji

Domyślnie

Ciekawe zdjęcie. Rozpiętość zielonego koloru bardzo mi się tu podoba i niebanalne skały z ludkiem również.

Domyślnie

Dziękuje Wam bardzo za wizytę. Dość długo naczekałem się aby mieć wspinacza na pionowej ścianie. Na to liczyłem. Jednak człowiek "w oku" zupełnie mnie zaskoczył. Więcej szczęścia mieć nie mogłem. Pozdrawiam.

Domyślnie

Warto ( jeśli nie masz innych kadrów- w co wątpię ) pokombinować z jakimiś cropami...
    Super sprawa.
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Dziękuje Wam bardzo za wizytę. Dość długo naczekałem się aby mieć wspinacza na pionowej ścianie. Na to liczyłem. Jednak człowiek "w oku" zupełnie mnie zaskoczył. Więcej szczęścia mieć nie mogłem. Pozdrawiam.
    Myślałem, że ustawiłeś samowyzwalacz i biegłeś na górę
    Zdjęcie dla mnie trochę blade, ale może to kwestia monitora.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Jak dla mnie... zdjęcie wyprane z kolorów choć "budowla" robi wrażenie.
    Nikon

Domyślnie

Nic dziwnego że wyprane, widać że warunki nie były zbyt sprzyjające. Mimo tego przychylam się do opinii o świetnych zieleniach i kadrze.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BabaJagaland

Domyślnie

bardzo dobry kadr i dobrze pokazana wiosenna zieleń. Wyprania z kolorów nie dostrzegam , wyglądają naturalnie , tak jak widać je często wiosenną porą.Trawa z pierwszego planu bardzo często tak w tym okresie wygląda.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów