Szukaj
Jedyne co zmieściło mi się na monitorze to podpis.
wybaczcie
prawa strona twarzy chyba trochę za jasno i coś niedonrego dieje się przy lewym oku modelki, dziwna ciemna plama wygląda jak siniak.
Jedyne co zapamietalem z tych zdjec to aleksandra kamińska photography mam wrazenie ze modelka zasłania dużą część kadru przeciez napis mógłbyć wiekszyjedyneczka fajna, na 2 go troche za dużo zjadła
![]()
zdjęcia robiłam już jakiś czas temu, rady typu logo i ramka wzięłam do serca i teraz już sama wiem że mnie równa się więcejdziękuję za sugestie ... co do plamy to tak już się kończa zabawy z własnoręcznym make upem i nieznajomością ps-a ... ale ucze się szybko
![]()
pomijając przepały na twarzy (a może to tylko mój monitor) to bokeh przytłacza modelkę
D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII
Obie mi się podobają, pokazują tę samą osobę w różnym świetle: radosną i beztroską oraz elegancką, zmysłową. Bardzo ciekawe kadry dla mnie.
Krytyka:
1 - trochę za jasna na twarzy i obok w tle, no i duża
2 - kolory dobre, rozmycie też mi pasuje do ogólnego widoku. Wolałbym też nieco więcej ostrości na twarzy jeszcze, byle nie przeostrzyć. Ale może to takie pierwsze wrażenie.
Logo widzę w fazie testów wciąż, do tego doszła ramka![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
dziękuję za rady ) Ostrość już nie mam co się martwić bo w końcu mam d300 z silnikiem i 50mm 1.8 ... mam -4 wady wzroku i ostrzenie ręczne było makabrąteraz rzeczywiście widzę też przepał ... zdjęcie pierwsze jest wielgachne ale powiem szczerze że nie chciało się zmniejszyć :/, bokeh wg mnie wyszedł idealnie
![]()
Skontaktuj się z nami