Szukaj
nikt nic??
Ja wczoraj miałem coś napisać, ale mi uciekła zakładka i zapomniałem chyba
1 - spokojna, ciepła i nastrojowa fotka. Kojarzy mi się z katalogami i eleganckimi reklamami: zegarki, biżuteria, coś w tym stylu. Niezłe oświetlenie oraz cień z prawej. Nie pasuje mi parę rzeczy: tło mogłoby być naprawdę ciemne, niemalże czarne, bluzka mniej oświetlona na ramieniu, ten kosmyk włosów blisko barku mi przeszkadza. No i dałbym ogólnie czarny ciuszek, zamiast takiego jasnego.
2 - nie wiem, czy mam się tutaj, czego czepiać, bo całość mi pasuje. Może jedynie uciąłbym trochę dołu, żeby wyrzucić pomarszczony ciuszek na samym końcu - tak gdzieś na wysokości górnej krawędzi podpisu. No i jakaś biała kropka wpadła z lewej.
P.S. Logo mogłoby być bardziej dyskretne (mniejsze, ew. jako znak wodny). Umieszczone dobrze.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
dziękuję za opiniito moja pierwsza sesja w domowym studio, zdjęcia w czarnym ciuszku też mam, tło było czarne ale dałam lekką mgiełkę dla nastroju i rzeczywiście kosmyk mogłam wystempować. pracuję tylko z jednym softem, mam nadzieję , ze w przyszłości to się zmieni
kurna nie wiem jak mogłam nie zauważyć kropki :/
Logo, racja dyskretniejsze lepsze to fakt. co do cięcia z dołu to chyba jednak zależało mi na całości postaci, ogólnie nie lubię ciąć :/![]()
Skontaktuj się z nami