zrob mi chlopie 15-tke w ramkach i wyslij poczta, na scianie sobie powiesze![]()
Szukaj
zrob mi chlopie 15-tke w ramkach i wyslij poczta, na scianie sobie powiesze![]()
Kurcze.. zrobily mi sie podwójne numerki...
oczywiscie ostatnie 3 powinny nosic numerki 17,18,19 ... więc pewnie MichalR mowisz o 19...TO w Powsinie. Fajny kawalek zakwieconej polanki jest tam. I to niedaleko wjescia. Można utonac w gąszczu traw kwiatów i motyli (szkoda ze tylko 1 gatunek)
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
ale niedaleko wejscia gdzie?do ogrodu botanicznego czy do powsinskiego parku?
ja to jak tam jestem to od razu z buta wale na pola, mijam miejsca na ogniska i lece w otwarty teren, choc tam w wiekszosci zaorane, ale jak narazie tylko tam udalo mi sie znalezc gasienice Pazia Krolowej. moze sie w tym tygodniu szarpne na rowerku, eureka
![]()
W powsinie w ogrodzie.. jak sie wchodzi to calkiem niedaleko szklarni jest taka łączka otoczona drzewami. teraz rosnie tam masa kwiatow, traw, motyli i przczół.. Wlasnie tam robiłem foto 19. A gasienicy pazia nie znalazlem jeszcze.. obszukuje kopry wszędzie ale jak na razie lipa.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
jak sie mija miejsca na ognisko i idzie dalej prosto w pole sciezka to przy tej sciezce rosnie koper. tam znalazlem swoja.
Mi też 13tka numer dwa bardzo się podoba. Świetny kadr i to mimo, że nie przepadam za takimi zieleniami. Pozostałe również świetne, no może poza headshotem ważki. Jak na Ciebie zbyt mało malowniczy. Mam jeszcze jedno pytanko. W jaki sposób łapiesz popołudniowe motyle(bo jak rozumiem o tej porze fotografujesz)? Masz jakiś dłuższy obiektyw czy może inny patent?
Headshot ważki to była taka próba z pierścieniami
CO do obiektywu - używam Sigmt 150 2.8 Macro OS.. więc daje mi to trochę więcej odejscia niz Nikkor czy Tamron... Poza tym siedze troche na łące, wiec i motyle potem jakos tak nie odlatują.
Nikon 1800 (s)
Jarku, plastyka jaką uzyskujesz i ta miękkość to po prostu magia.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
piękny obraz wyszedł Ci z drugiej 15.
Łee, myślałem że sprzedasz mi coś w tym stylu
Skontaktuj się z nami