Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Domyślnie

Zamierzam zakupić tego laptopa, naszukałem się i w tej cenie, wydaje się być odpowiedni, co sądzicie?

http://allegro.pl/laptop-asus-r900vj...html?source=xr

Domyślnie

drogi, mało ramu, do tego wielki - po co Ci 18 cali? wiesz jaki on wielki? ogromny i ciężki
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Dokładnie mini PCI-E rozmiar half. Mini PCI-E są dwa rodzaje, różnią się długością dwa razy, stąd nazwa half. Pani karta ma ok 2,5x2,5cm. Jeśli będzie większa, normalna mini PCI-E ma ok 2,5x5cm - nie wejdzie. Złącze jest takie samo, każda będzie pasować.

a ja jeszcze wroce do kart wifi, otorz jak juz sobie upatrzylam karte intel centrino 6300, okazalo sie ze ona ma inne wejscia, na 3, a modele 6200 lub 6235, nie maja takich samych zlacz bo na dwa.. wiec chyba cos nie tak, nie kazda bedzie pasowac? dlaczego jedna jest na 3 kabelki, a druga na 2? U mnie w laptopie jest taka na dwa, wiec czyms sie jednak roznia.. poza tym przeczytalam duzo zlych opinii o 6200 i 6235 i wyszlo na to, ze nie ma nic czym warto bylo by sie zainteresowac.. bo juz myslalam ze ta 6300 bedzie odpowiednia, ale zmylily mnie te wejscia na 3 kabelki.. Internet mam bardzo dobry w laptopie bo na zewnetrznym adapterze, wiec to nie jest niezbedne.. problem tylko jest jeden, by uwolnic sie od kabli.. a jedyne uwolnienie sie to wlasnie wymiana karty minipci, gdy uzywam laptopa.. eh..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Jeśli notebook nie ma trzech anten, wpina się dwie, najczęściej w skrajne gniazda. Intel Centrino to bardzo porządne karty, nie ma co wybrzydzać.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukaszek Zobacz posta
    Zamierzam zakupić tego laptopa, naszukałem się i w tej cenie, wydaje się być odpowiedni, co sądzicie?

http://allegro.pl/laptop-asus-r900vj...html?source=xr
    jak już zostało napisane duży kloc szukaj czegoś 15'6 w tamtym roku sam szukałem czegoś o matrycy 17 bo taka wydawała mi się odpowiednia a teraz nie kupiłbym większego jak 15'6 do zdjęć i tak podpinam zewnętrzny monitor a do takiej pracy zupełnie wystarcza aż za duży , w Twoim modelu na dzisiejsze czasu troszkę mało ramu rozejrzyj się za czymś z minimum 8gb jeszcze jak Ci wpakują win 8 unikaj Samsungów z własnej autopsji na 3 kupione i używane przez różnych użytkowników po 10 miesiącach :
    1 leży ciągle w domu otwarty zamykany 2 razy w miesiącu w celu przetarcia (rozchodzi się obudowa koło zawiasu minimalnie)
    2 taki sam model jak wyżej używany intensywnie czyli ciągle w podróży i ciągle jest otwierany, zamykany po 10 miesiącach jest w stanie agonalnym
    3 model inny użytkownik też się rozchodzi podobny okres
    na koniec dodam ,że w przypadku 1i3 nie powinno być absolutnie mowy o rozchodzeniu obudowy bo sprzęt leży w domu a jednak i praktycznie jest cały czas tylko otwarty a jednak a użytkownicy dbają o sprzęt , w przypadku 2 niestety sprzęt jest używany intensywnie
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Tom01 ok dzieki
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LordRamzes Zobacz posta
    jak już zostało napisane duży kloc szukaj czegoś 15'6 w tamtym roku sam szukałem czegoś o matrycy 17 bo taka wydawała mi się odpowiednia a teraz nie kupiłbym większego jak 15'6 do zdjęć i tak podpinam zewnętrzny monitor a do takiej pracy zupełnie wystarcza aż za duży , w Twoim modelu na dzisiejsze czasu troszkę mało ramu rozejrzyj się za czymś z minimum 8gb jeszcze jak Ci wpakują win 8 unikaj Samsungów z własnej autopsji na 3 kupione i używane przez różnych użytkowników po 10 miesiącach :
    1 leży ciągle w domu otwarty zamykany 2 razy w miesiącu w celu przetarcia (rozchodzi się obudowa koło zawiasu minimalnie)
    2 taki sam model jak wyżej używany intensywnie czyli ciągle w podróży i ciągle jest otwierany, zamykany po 10 miesiącach jest w stanie agonalnym
    3 model inny użytkownik też się rozchodzi podobny okres
    na koniec dodam ,że w przypadku 1i3 nie powinno być absolutnie mowy o rozchodzeniu obudowy bo sprzęt leży w domu a jednak i praktycznie jest cały czas tylko otwarty a jednak a użytkownicy dbają o sprzęt , w przypadku 2 niestety sprzęt jest używany intensywnie

Oj kolego chyba zdrowo przesadzasz z Samsungami...u mojego kumpla w firmie 3 Samsungi od ponad 2 lat z handlowcami smigaja i nic im nie brakuje. U mnie 2 pracownikow ma Samsungi 350V5C i nic.
    Sam kupiłem 550P5C i5-3210M/16GB/120+1000/Win8 HD+ GT650M i jestem bardzo zadowolony, jak takze kilku moich kolegow co ma 17,3 Samsunga.
    JA moge odradzic Asusy w ktorych co chwila cos sie chrzanilo u znajomych,a serwis zaraz po Lenovo nalezy do najgorszych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucas1981r Zobacz posta
    Oj kolego chyba zdrowo przesadzasz z Samsungami...u mojego kumpla w firmie 3 Samsungi od ponad 2 lat z handlowcami smigaja i nic im nie brakuje. U mnie 2 pracownikow ma Samsungi 350V5C i nic.
    Sam kupiłem 550P5C i5-3210M/16GB/120+1000/Win8 HD+ GT650M i jestem bardzo zadowolony, jak takze kilku moich kolegow co ma 17,3 Samsunga.
    JA moge odradzic Asusy w ktorych co chwila cos sie chrzanilo u znajomych,a serwis zaraz po Lenovo nalezy do najgorszych.
    Czemu mam przesadzać po prostu opisuje to co się stało i w jakim czasie, w 3 różnych przypadkach ( używane różne osoby oraz stopniu , nie jestem sprzedawcą itd więc obiektywnie moge się wypowiedzieć ). Bardzo mnie cieszy ,że kupiłeś i jesteś zdowolony, bo nowy ja też byłem bardzo zobaczysz po pewnym czasie .... ,niestety wykonanie marne , życzę Ci niech chodzi jak najdłużej ja jednak już tej firmie poza TV nie zaufam przynajmniej w kwestii tanich małpek laptopów a ostatnio i smartfon się zawiesza oraz gubi zasięg a serwis sugeruje przestawienie ustawień w menu oraz ,że pewnie mam słaby zasięg a mam nadajnik 100m od domu i jak dotąd każdy tel nie miał problemu
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów