Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Domyślnie

ja tylko dodam od siebie, ze.. obrazek ktory pokazales w linku przypomina zludnie mi moj model G580 (taki posiadam) wiec dodam tutaj swoje dwa grosze o nim.. od miesiaca czytam fora internetowe Lenovo i inne hiszpanskie w ktorym sa dlugie watki na temat problemow z wi-fi, co sie sprawdza, bo ja mam identyczny problem i nikt nie potrafi znalezc wlasciwego rozwiazania by pozbyc sie problemow z wi-fi, po prostu nie da sie uzywac.
    Ja rozwiazalam posrednio problem podlaczajac zewnetrzne urzadzenie, jednak wolalabym by wi-fi chodzilo normalnie, bez podlaczania osobno zewnetrznych urzadzen..

Problem jest ze sterownikiem ponoc pod win8 i jesli chcesz mozesz wziac to pod uwage i dowiedziec sie czy laptop Lenovo, ktory zamierzasz kupic nie ma tego problemu..
    Chyba, ze to nie przeszkadza..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Nie prościej wymienić kartę sieciową? Przecież to banalne i nie kosztuje majątku.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

w moim laptopie wymiana karty wifi nie pomogła.
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

hm, tak? Powiem szczerze, ze w ogole mi nie przyszlo to na mysl.. a gdzie to sie wklada i jakie sa najmocniejsze? Bo ten Broadcom, doprowadza do histerii.. :>
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Nie pomogła to może wymieniona była taka sama jak firmowa. Nie chodzi o "moc" a o jakość. Intel robi dobre, z reguły bezproblemowe sieciówki.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

tylko, ze to trzeba rozkrecic laptopa, a raczej to nie wchodzi w gre wlasnie probuje go rozkrecic, nie ma szans

Domyślnie

Nie widziałem jeszcze laptopa żeby sieciówka nie była pod łatwo dostępną klapką. Ale rzecz jasna nie wykluczam.

PS1. Pomijam marketowe, bo w nich faktycznie obudowa bywa jedną skorupą. Dostęp do bebechów jest w takich często przez wyjęcie klawiatury.

PS2. Proszę pokazać jakieś zdjęcie od dołu, powiem gdzie jest WiFi.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 13-05-2013 o 23:24

Domyślnie

znalalzam foto jak wyglada srodek,
    http://www.waresphere.com/store/medi...ottom-case.jpg
    wiec chyba z prawej strony na gorze lub na dole.. tak czy inaczej ciezko go rozkrecic, przynajmniej ja nie moge, moj poprzedni laptop tez sie go nie dalo rozkrecic HP.

Domyślnie

Klapków a klapków.
    Pod jedną na pewno jest karta sieciowa. Trzeba tylko zajrzeć. Plomb nie ma. Najczęściej jest blisko zawiasów ekranu, bo w ekranie są anteny i w miarę blisko aby doprowadzić przewody.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Klapków a klapków.
    Pod jedną na pewno jest karta sieciowa. Trzeba tylko zajrzeć. Plomb nie ma.
    nie ma plomb, chyba..
    poza tym pisaliscie ze cd-rom latwo jest wyciagnac.. jakos nie wydaje mi sie..

w sumie jak sie go nie da rozkrecic, to bedzie ciezko z czymkolwiek..
    chyba ze ktoregos dnia popatrze na youtube powinno cos byc..

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów