Szukaj
Ładnie i naturalnie. Z uwag ... na 2 za dużo góry jak dla mnie , 5 - modelka ciut za mocno przygarbiona , na 6 ten "badyl" niefortunnie nałożył się na prawą rękę modelki. Kolorystyka na duuuży +![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Jedynka jest wyjątkowa.
Ekspresywność modelki! Tam jest sex, tam jest namiętność tam jest niedopowiedzenie!
To co stworzyłaś kolorystycznie na tym zdjęciu to również niezwykła rzecz! Cudownie wytłumione tło.. piękne i urocze tło... ale tylko tło (i dobrze, taka jego rola!).. tło która pierwszoplanową role oddaje ekspresywnej modelce (stylizacja, szczególnie ten błękit mega!). Piękna praca.
Kolor sukienki niestety odebrał tym zdjęciom najwięcej uroku, wracam do tego wątku po raz kolejny, Alicja znana i kochana, światło super, miejsce sielankowe, barwy wyciągnięte, ale kolor sukienki bardzo się gryzie z tłem i to bardzo przeszkadza. Może zmniejszenie saturacji niebieskieo uratuje klimat?
D90
Alicja jest boska
5 i 7 są mega! delikatnie, suptelnie, romantycznie, kobiecooglądam i oglądam
1, 3, 6 ,8 bardzo fajne
kolorystycznie i kontrastowo jest baaardzo dobrze a niebieska sukienka mi bardzo tu pasuje![]()
D780|17-35|35|50|85
Ciągle odkrywam coś nowego. Ciekawego. A stary już jestem.
Ładne bo tak.
hehe tam wyżej "subtelnie" miało być...![]()
D780|17-35|35|50|85
Najbardziej podobają mi się BW ze wzgledu na klimat. Ujecia 'z boku' są najlepsze.
Skontaktuj się z nami