Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Primavera

Arrow Primavera

Testy nowego sprzętu

Modella dobrze pewnie niektórym znana: Alicja B.
    Mua: Milena Kornacka

(:

Domyślnie

Ładnie i naturalnie. Z uwag ... na 2 za dużo góry jak dla mnie , 5 - modelka ciut za mocno przygarbiona , na 6 ten "badyl" niefortunnie nałożył się na prawą rękę modelki. Kolorystyka na duuuży +
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

jak dla mnie trochę mdłe kolory .... takie nijakie. brakuje zdecydowania w obróbce wg mnie
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

Jedynka jest wyjątkowa.

Ekspresywność modelki! Tam jest sex, tam jest namiętność tam jest niedopowiedzenie!

To co stworzyłaś kolorystycznie na tym zdjęciu to również niezwykła rzecz! Cudownie wytłumione tło.. piękne i urocze tło... ale tylko tło (i dobrze, taka jego rola!).. tło która pierwszoplanową role oddaje ekspresywnej modelce (stylizacja, szczególnie ten błękit mega!). Piękna praca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slimiro Zobacz posta
    jak dla mnie trochę mdłe kolory .... takie nijakie. brakuje zdecydowania w obróbce wg mnie
    ??? No jakie mdłe...??? Modelka wysycona na maksa, a tło właśnie pięknie delikatne. Ładnie rysuje ten obiektyw. Zastanawiam się tylko, czy to koniecznie musiała być niebieska ta sukienka...?
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Kolor sukienki niestety odebrał tym zdjęciom najwięcej uroku, wracam do tego wątku po raz kolejny, Alicja znana i kochana, światło super, miejsce sielankowe, barwy wyciągnięte, ale kolor sukienki bardzo się gryzie z tłem i to bardzo przeszkadza. Może zmniejszenie saturacji niebieskieo uratuje klimat?
    D90

Domyślnie

Alicja jest boska
    5 i 7 są mega! delikatnie, suptelnie, romantycznie, kobieco oglądam i oglądam
    1, 3, 6 ,8 bardzo fajne

kolorystycznie i kontrastowo jest baaardzo dobrze a niebieska sukienka mi bardzo tu pasuje
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Ciągle odkrywam coś nowego. Ciekawego. A stary już jestem.
    Ładne bo tak.

Domyślnie

hehe tam wyżej "subtelnie" miało być...
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Najbardziej podobają mi się BW ze wzgledu na klimat. Ujecia 'z boku' są najlepsze.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów