Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Sowa

Domyślnie Sowa

Sowa należy do grupy Vancos, wspaniałego zespołu sokolników z Czech. Zdjęcie zrobiłem na turnieju rycerskim w Iłży.

Domyślnie

O'rly?

Było by super, gdyby ostrość była na oczach.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Nieco przypłytkawo, ale sowa fajna
    oko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    O'rly?

Było by super, gdyby ostrość była na oczach.
    Niby ostrość zawsze powinna byc na oczach. Ale czy napewno w tym przypadku? Moim zdaniem to, że oczy sowy wyszły nieco z GO spowodowało, że jej zwrok jest lekko hipnotyczny. Chyba, że tylko ja to tak widzę?

Domyślnie

Piszę o swoim odbiorze. Jednak ostrość na dziobie powoduje, że tam skupiamy uwagę. Ja bym wolał na oczach.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Niby ostrość zawsze powinna byc na oczach. Ale czy napewno w tym przypadku? Moim zdaniem to, że oczy sowy wyszły nieco z GO spowodowało, że jej zwrok jest lekko hipnotyczny. Chyba, że tylko ja to tak widzę?
    Powiem tak. W kontekście ofiary, faktycznie, spojrzenie hipnotyczne i uwaga skierowana na broń ofensywną, czyli dziób tak patrzylaby pewnie przyszla ofiara
    Czyli mamy wątek emocjonalny, a nawet mocno egzystencjalny.

...a to wszystko tylko z zabawy ostroscia
    Fajne zdjecie
    oko

Domyślnie

bardzo fajne zdjęcie, też mnie się wydaję, że oczy wyszły poza głębię ostrości, to mocna strona tego zdjęcia
    D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //

Uprawnienia umieszczania postów