Witam!
Film zyskał dużą popularność w Polsce i w poszczególnych krajach. I chciałbym się zapytać jak wam się podobał i czy w ogóle ktoś go oglądał. Zapraszam do dyskusji.
Szukaj
Witam!
Film zyskał dużą popularność w Polsce i w poszczególnych krajach. I chciałbym się zapytać jak wam się podobał i czy w ogóle ktoś go oglądał. Zapraszam do dyskusji.
"Przedmiotem fotografii nie są fotografowane rzeczy, lecz to jak one wyglądają po sfotografowaniu."
D 750|N 70-300 4.5-5.6VR+N 24-70 2.8
tandeta
Podobała nam się SIMKA (tak tak, przez K) z bezczelnie odciętym na słupkach dachem. Na jednym z odcinków widać jak po trzaśnięciu drzwiami te odbijają się od słupka i otwierają. Cóż, jak samochód się łamie wpół, to jak mają się dobrze zamykać?
Film teatralny, tandeta. Ale głos A.G. piękny jak zawsze.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 06-05-2013 o 20:31 Powód: orto. ("beszczelnie")
no to jestem w "opozycji", dla mnie dobrze zrobiony serial, w dodatku w miarę zachowując realia, scenografię i rekwizyty, film oglądałem z przyjemnością (nie lubiąc twórczości pani Anny)
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
Bardzo mily film w odbiorze. Inny niż obecnie produkowane papki z zapadnej zagranicy. Duża dbałość o realia czasowe, choć o to nie mili trudno w tamtym krajuKino rosyjskie jest fajne jak zdjęcia rosyjskich fotografów.
Polecam obejrzeć dziś nowy serial Mała Moskwa.
to ten sam reżyser ..., a film wart naprawdę obejrzenia, a w przygotowaniu
http://www.filmweb.pl/film/Fotograf-2013-666870
Ostatnio edytowane przez bogdi64 ; 10-05-2013 o 21:06
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
Skontaktuj się z nami