Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Debiut ślubny

Domyślnie Debiut ślubny

Przedstawiam Państwu do obejrzenia kilkanaście zdjęć, które zrobiłem na ślubie mojej kuzynki. Pierwszy raz fotografowałem na ślubie i na pewno popełniłem wiele błędów, więc będę wdzięczny za wszelkie uwagi!

1.
    2.
    3.
    4.
    http://imageshack.us/a/img713/9278/69505549.jpg
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.

Domyślnie

Beznadziejne, a nr 5 powinno pójść na tę rosyjską stronę ze zdjęciami ślubnymi "wedding photo fail".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Beznadziejne, a nr 5 powinno pójść na tę rosyjską stronę ze zdjęciami ślubnymi "wedding photo fail".
    Uśmiechnąłem się mimowolnie do monitora bo miałem to samo na myśli oglądając te zdjęcia po raz pierwszy. Debiut fatalny...
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

1.za duzo pionowych kadrów, fajne momenty zespute przez pionowe kadry.
    2. za duzo ciasnych kadrów, szersza perspektywa jest wiele lepsza.
    3. obróbka kuleje choć kolory są w miarę naturalne to na plus.
    wywaliłbym do kosza zdjecia nr: 2,3,4,5 ,16,12 ale jęsli innych nie ma to wyjścia tez nie masz za bardzo.
    Byc moze sie mylę ale to wszystkko chyba kitem robione co? Przydało by ci sie przynajmniej ze 2 szkła wiecej.
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

a moglibyście Panowie powiedzieć coś więcej? Mówicie, że debiut fatalny, ale zastanawiam się co konkretnie? Kadry, kolory, ostrość? Cieszę się, że komentujecie i krytykujecie, ale w tych komentarzach nie ma nic merytorycznego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avatarr Zobacz posta
    wywaliłbym do kosza zdjecia nr: 2,3,4,5 ,16,12 ale jęsli innych nie ma to wyjścia tez nie masz za bardzo.
    Byc moze sie mylę ale to wszystkko chyba kitem robione co? Przydało by ci sie przynajmniej ze 2 szkła wiecej.
    cóż wiecej napisac o twoich zdjeciach merytorycznego?
    FiX-owe Nikony

Domyślnie

Dzięki za sensowną krytykę! Zdjęć mam sporo i są różne, ale oczywiście na forum mogłem wrzucić jakiś mały wycinek. Wybrałem je szybko i może nie do końca to przemyślałem, ale przyznaję się, że choć nie jestem do końca zadowolony to wydawało mi się, że jak na 1 raz nie jest tak najgorzej.
    Zdjęcia były robione Nikonem D7000 i obiektywami Sigmy - 17-50 2.8 OS HSM i 50-150 2.8 II. Warunki były dość ciężkie (mało światła, bardzo ciasno pod ołtarzem) i tylko tym mogę się tłumaczyć, choć tłumaczyć się nie lubię.

Domyślnie

cóż wiecej napisac o twoich zdjeciach merytorycznego?
    dzięki avatarr - to nie było do Ciebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez De Camtrois Zobacz posta
    Warunki były dość ciężkie (mało światła, bardzo ciasno pod ołtarzem) i tylko tym mogę się tłumaczyć, choć tłumaczyć się nie lubię.
    To akurat zupełnie normalne warunki.
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

w porównaniu do innych debiutów twój wyglada nieźle
    przechyl aparat w poziom, rób szersze ujęcia, staraj sie naciskac spust w odpowiedniejszych momentach niz na zdjeciu nr: 3,5 itp. fotografuj emocje a potem opanuj swoja obróbkę która nie powinna być psuciem zdjęc a uwydatnieniem emocji.
    FiX-owe Nikony

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów