Szukaj
Jedynka i dwójka dla mnie ok, na dwójce dopracowałbym skórę.
Ale trójka... nos i usta wyszły bardzo nieciekawie. Podobnie skóra na nogach.
jak juz paski od ponczoch to i ponczochy. ciecie pod kolanami jest wyjatkowo niefortunne na 3ce. na 1ce zle wygladaja piersi - sa nierowno ulozone. ogolnie modelka ma bardzo zle dopasowany stanik, ale to juz nie twoja wina, choc focac bielizne powinno sie takie rzeczy zauwazac.. swiatlo ... jak dla mnie za plasko troche.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Dzięki, ycp, retusz u mnie ciągle kuleje
Sailor bez urazy dla innych ale pierwszy raz czytam tak konkretne uwagi, niby kilka razy już w studio coś tam robiłem, ale takie rady jak Twoje w tym wypadku sa dla mnie bezcenne. Dzięki
sie czasami czlowiek moze zdziwic. spodziewalm sie raczej odwrotnej reakcji ale nie zdazylem posta wyedytowac
przy fotografii czegokolwiek niestety trzeba sie rozeznac w danej dziedzinie. jak sie potem robi foty dla kleintow to oni zwracaja na takei drobiazgi szczegolna uwage. mozna sie bardzo wiele nauczyc na przyklad o bieliznie, sposobie szycia itp itd.. z czasem na takei rzeczy zwracasz uwage automatycznie.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Mimo, że z powodów już wymienionych, trójka nie jest mocno udanym zdjęciem, jest chyba jedynym które rzeczywiście ukazuje bieliznę w sposób produktowy. Na jedynce ręce zakrywają stanik, a włosy ramiączka. Dwójka to bardzo niekorzystne z tego punktu widzenia ustawienie ciała. Jeśli nie robi się tego typu zdjęć w miarę regularnie, ciężko jest przestawić się ze sposobu myślenia: "robię ładne zdjęcia fajnej dziewczynie". Dziewczyna powinna tu być raczej 'nośnikiem' prawdziwego tematu zdjęcia.
Skontaktuj się z nami