Jak w temacie. Chcialbym sie dowiedziec czy ktos uzywa tego obiektywu z D800. szukalem sampli w internecie, ale nic konkretnego nie znalazlem. Jesli ktos ma to szklo prosze o opinie jak sie sprawuje.
Szukaj
Jak w temacie. Chcialbym sie dowiedziec czy ktos uzywa tego obiektywu z D800. szukalem sampli w internecie, ale nic konkretnego nie znalazlem. Jesli ktos ma to szklo prosze o opinie jak sie sprawuje.
Podpinam się i pytam czy ktoś używa tego szkła z D600![]()
a co wniosą sample w internecie zestawu 35 f/2 + D800 vs D700 vs D3 itd. przecież na malutkich internetowych przykładach nie zobaczysz między nimi różnicy, więc obrazowanie będzie zasadniczo we wszystkich przypadkach identyczne
Mamiya + Sony
NO też mnie właśnie interesuje obrazek z tego szkiełka pod FF![]()
"Nikon"
Mamiya + Sony
jeszcze tylko 35mm f2 + nokia 3310 i bede usatysfakcjonowany![]()
@kh29228 dzięki...ale jak widzę sample z PP to mi nogi opadają... tam wiecznie wszystkie fotki mają 1 tonację, nie wiadomo czy wyostrzane, czy obrabiane, czy przemielone (powiększane, pomniejszane) , a o EXIF to można zapomnieć ... także nie wiadomo tak na prawdę z czego są te zdjęcia ;/ Spoko wiem, że chciałeś pomóc.
Sample od kogoś z forum to jedyne wiarygodne sampleZatem błagamy o takie
![]()
"Nikon"
ale, chodzi Ci ogólnie o 35/2 na pełnej klacie,
czy ważne jest to, żeby było właśnie na D800?
DeSiedemset + FE + AF_50/1.4D + AF_35/2D + 105/2.5 AIS + AF_18-35/3.5-4.5D + Tamron 28-75/2.8 + SB600
Skontaktuj się z nami