"Karampuch: pokaż, jeśli możesz efekty focenia" - najlepiej te z kościoła, aż się nie mogę doczekać![]()
Szukaj
"Karampuch: pokaż, jeśli możesz efekty focenia" - najlepiej te z kościoła, aż się nie mogę doczekać![]()
Zapewne jak D90 z tym palnikiem poradził sobie w kościele
nic...
tak jak już wspomniał pil74
chciałbym zobaczyć, jak już tak zachwalasz![]()
Karampuch chodziło mi o Twą wypowiedź
"Moje opinie po zakupie D90, NIKOR 18-105. Uważam, że dokonałem bardzo dobrego wyboru. Osoby, które proponowały mi d5100 chyba nie miały okazji porównać tych dwóch luster. D90 to poważna maszyna na której focenie stało się przyjemnością. Zaskakuje swoimi możliwościami. Można z tego modelu wiele wytargać. Dobrze sprawuje się w domu, na ulicy i w kościele. Lampa YongNuo YN-560 III zupełnie wystarcza. Trzeba tylko odpowiednio ustawić do odpowiedniego otoczenia i można śmigać foty. Dziękuję wszystkim za udzielenie porad. Pozdrawiam."
bo wydaje mi się, że d5100 ma lepszą matrycę i więcej wyciągniesz z niej niż z d90 w kościele, a jeszcze z tą YongNuo YN-560 III to już chyba rewelacja
i dlatego chciałbym zobaczyć efekt z kościoła, o którym piszesz
pozdro
Ostatnio edytowane przez koberek ; 29-05-2013 o 21:35
Nie zamierzam nikomu udowadniać swoich racji. Każdy ma swoje zdanie na ten temat. Zdjęcia robione przeze mnie są ładne i dla mnie, nie dla ludzi. Skoro macie lepsze apataty, lepsze lampy błyskowe to gratuluje. Gorąco wszystkich miłośników fotografii pozdrawiam.
D90 to już staroć, jak mój D40. Nie oznacza to, że nie można nim zrobić dobrych zdjęć. Oczywiście w dzisiejszych czasach to bym wybrał D5xxx.
Skontaktuj się z nami