Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robinson73 Zobacz posta
    A co mają z tym wspólnego aparaty coolpix ??
    Tak to jest jak się czyta posty od dupy strony. Aparat jaki wybrałem to d90. Na co mi same body? Obiektyw też wybrałem - 18-105. Dziękuję wszystkim za pomoc. Ps. Jakbym miał wybierać d5100 to wolę dopłacić do d90.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robinson73 Zobacz posta
    A co mają z tym wspólnego aparaty coolpix ??
    No juz nic.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karampuch Zobacz posta
    Tak to jest jak się czyta posty od dupy strony. Aparat jaki wybrałem to d90. Na co mi same body? Obiektyw też wybrałem - 18-105. Dziękuję wszystkim za pomoc. Ps. Jakbym miał wybierać d5100 to wolę dopłacić do d90.
    ...chyba raczej tak to jest, jak się zaczyna posty od dupy strony.

Domyślnie

Lampa błyskowa- YongNuo YN-560 II. Czy mi wystarczy? Czy warta tych pieniędzy? Czy się nada?

Domyślnie

Poszukaj SB-400. Bardzo poręczna i można odbić błysk.

Domyślnie

SB800 za 700-750 wyrywasz super używkę i niczego więcej Ci nie potrzeba, jeśli chodzi o lampę

Domyślnie

Kupiłem taki wynalazek: YongNuo YN-560 III

Domyślnie

Moje opinie po zakupie D90, NIKOR 18-105. Uważam, że dokonałem bardzo dobrego wyboru. Osoby, które proponowały mi d5100 chyba nie miały okazji porównać tych dwóch luster. D90 to poważna maszyna na której focenie stało się przyjemnością. Zaskakuje swoimi możliwościami. Można z tego modelu wiele wytargać. Dobrze sprawuje się w domu, na ulicy i w kościele. Lampa YongNuo YN-560 III zupełnie wystarcza. Trzeba tylko odpowiednio ustawić do odpowiedniego otoczenia i można śmigać foty. Dziękuję wszystkim za udzielenie porad. Pozdrawiam.

Domyślnie

tak Ci się wydaje

Domyślnie

Karampuch: pokaż, jeśli możesz efekty focenia .
    Nikon D80 + Nikkor 24-70

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów