Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Aleksandra

Domyślnie Aleksandra

Witam. Zdjęcie zostało zrobione w domowym zaciszu. Testowałem beauty disha.
    1.
    2.
    http://img707.imageshack.us/img707/2348/ola11q.jpg
    Ostatnio edytowane przez TOP67 ; 23-07-2013 o 19:48 Powód: rozmiar zdjęć

Domyślnie

Fachowcem nie jestem, ale
    na 1 przeszkadza mi faktura na twarzy w zaciemnionym miejscu, noi te zagięcie na szyi .
    Na 2 przeszkadza mi doświetlenie boczne
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

Na nr2 albo modelka miała w przeszłości złamany nos albo oświetlenie dało taki skutek uboczny...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erro Zobacz posta
    Na nr2 albo modelka miała w przeszłości złamany nos albo oświetlenie dało taki skutek uboczny...
    Myślę, że to raczej wina nieumiejętnego retuszu...
    Nikon

Domyślnie

ładne, mnie się podoba, ale zobacz na 2 lewy górny róg - nie fajnie to wygląda
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

No na pewno jest to związane z nieumiejętnością ale nie każdy jest od razu świetnym retuszerem. Trzeba próbować i wyciągać wnioski z krytyki.

Poprawiłem złamany nos.

Domyślnie

1. Kadr w porządku, skóra również całkiem ok, lub przynajmniej nie przeszkadza.
    2. Ten kadr akurat nie podoba się. Postawa, ale również świecenie nie jest dobre.
    W 3ce poprawa.

Poza tym ładna twarz. I w portrecie modelka dobrze się "czuje"

Nie wiem jaką ogniskowa wykonywałeś te zdjęcia, ale w przypadku tej "twarzy" trochę tą ogniskową bym skrócił. Stałyby sie jeszcze bardziej subtelne.
    Piotr Piątek / producent, retuszer, fotografik

Domyślnie

Ładnie. Ja po poprawkach nie mam zastrzeżeń. Taka myśl mi się nasunęła. A mianowicie, że chyba niedługo żeby się czegoś przyczepić trzeba będzie komuś endoskop w d... wsadzić.
    Fuji

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów