Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Żurawie

Domyślnie

Piękne ptaki, Piękne foty.
    Fuji

Domyślnie

świetne..., na 5 wygląda jak policjant kierujący ruchem na skrzyżowaniu...

Oszczędny w słowach Awatar puszosław
    Miasto
    okolice Wrocławia

Domyślnie

faktycznie 5 najlepsza
    pozdrawiam

Domyślnie

świetne kadry, jedynie 2 mi nie podchodzi na ostatnich światełko bardzo przyjemne.

Domyślnie

5 - krzywo i za ciasno moim zdaniem. 6, 7 i 8 - bardzo fajne światło. Wyróżnię 1 za ciekawy moment
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Bardzo fajny set 5,3 mimo, że trochę ciasno no i więcej ciut kontrastu, gama na 0.92 bo szkoda kolorów ptaka i światła na piórach kosztem tła .
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za komentarze.
    Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Bardzo fajny set 5,3 mimo, że trochę ciasno no i więcej ciut kontrastu, gama na 0.92 bo szkoda kolorów ptaka i światła na piórach kosztem tła .
    Dzięki powalczę jeszcze

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    5 - krzywo i za ciasno moim zdaniem. 6, 7 i 8 - bardzo fajne światło. Wyróżnię 1 za ciekawy moment
    5. mam takie samo zdanie, ale sentyment momentu wygrał Jest to dowód na nieopanowanie sprzętu i sytuacji, gdyż miałem zapięty TC - nastawiałem się na statykę, a nie na akcję
    1. mnie się kojarzy z "spójrz znowu żuraw ma focha"

Cytat Zamieszczone przez Atum Zobacz posta
    świetne kadry, jedynie 2 mi nie podchodzi na ostatnich światełko bardzo przyjemne.
    2. znowu sentyment wygrał. Taniec radości po igraszkach Niestety znowu wyszło moje amatorstwo i zastosowałem za długi czas migawki w serii

Uprawnienia umieszczania postów