dobra robota. jesli kolezanka pierwszy raz przed obiektywem to niech popracuje troche nad mimika i powtorzcie sesje w ramach nastepnego prezentu. swietna 1ka
Szukaj
dobra robota. jesli kolezanka pierwszy raz przed obiektywem to niech popracuje troche nad mimika i powtorzcie sesje w ramach nastepnego prezentu. swietna 1ka
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
świetne foty w bardzo fajnym klimacie, dla mnie 2 i 5 naj naj![]()
D780|17-35|35|50|85
bardzo fajne.
D3100, D7100 35 1.8G AF-S, Sigma 17-50 2.8 OS, Pentacon 50 1.8 MC, Nikon 85 1.8G, Metz 52 i zero wolnego czasu
Piękna fotografia portretowa, choć nieco przeszakdzają mi ręce na pierwszych. Widać trochę brak doświadczenia
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
idealne, podziwiam i pozdrawiam, świetna robota![]()
Bardzo miłe, a najlepsze to 1,5 i 7. No dobra, jeszcze 6
Good work Chris.
podoba mi się ta ciepła tonacja![]()
D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700
Dzięki wielkie za tak ciepłe przyjęcie, z Ice na pewno jeszcze popracujemy więc wkrótce powinno być więcej zdjęć. Może da się nawet coś bardziej "hot" nawet…
Obiektywy były akurat dwa: 85 1.2 i 70-200 2.8 IS II, więc "plastyka" czy cokolwiek fajna chyba z obydwu
Dzięki śliczne. Hm, nie wiem o co Ci chodzi - obróbkę zawsze dobieram do zdjęć i nie korzystam z presetów które juz zostały stworzone, natomiast czasem automatyzuję sobie jakieś rzeczki gdy pracuję nad setem, żeby edycja szła szybciej i sprawniej, bądź, przeciągam warstwy krzywych itp. z jednego zdjęcia na kolejne, gdy już mam wszystkie modeyfikacje ustawione tak jak chcę.
Sporo wpadek ze skrótami kończyn (2 i 3) lub wystającymi znikąć dłońmi (7). Całość przyjemna, jedynka wybija się.
Skontaktuj się z nami