Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Ice

Domyślnie

dobra robota. jesli kolezanka pierwszy raz przed obiektywem to niech popracuje troche nad mimika i powtorzcie sesje w ramach nastepnego prezentu. swietna 1ka
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

świetne foty w bardzo fajnym klimacie, dla mnie 2 i 5 naj naj
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

bardzo przyjemne zdjęcia jedyneczka jak dla mnie najbadziejsza
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

bardzo fajne.
    D3100, D7100 35 1.8G AF-S, Sigma 17-50 2.8 OS, Pentacon 50 1.8 MC, Nikon 85 1.8G, Metz 52 i zero wolnego czasu

Domyślnie

Piękna fotografia portretowa, choć nieco przeszakdzają mi ręce na pierwszych. Widać trochę brak doświadczenia
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

idealne, podziwiam i pozdrawiam, świetna robota

Domyślnie

Bardzo miłe, a najlepsze to 1,5 i 7. No dobra, jeszcze 6
    Good work Chris.

Domyślnie

podoba mi się ta ciepła tonacja
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Dzięki wielkie za tak ciepłe przyjęcie, z Ice na pewno jeszcze popracujemy więc wkrótce powinno być więcej zdjęć. Może da się nawet coś bardziej "hot" nawet…

Cytat Zamieszczone przez militarius Zobacz posta
    wszystko zagrało idealnie a plastyka tego szkła jest nieziemska...

Obiektywy były akurat dwa: 85 1.2 i 70-200 2.8 IS II, więc "plastyka" czy cokolwiek fajna chyba z obydwu

Cytat Zamieszczone przez fumio Zobacz posta
    Super! Czy ta obróbka to tkz. Vintage Efect? Najlepsze nr 5.

Pozdr.
    Dzięki śliczne. Hm, nie wiem o co Ci chodzi - obróbkę zawsze dobieram do zdjęć i nie korzystam z presetów które juz zostały stworzone, natomiast czasem automatyzuję sobie jakieś rzeczki gdy pracuję nad setem, żeby edycja szła szybciej i sprawniej, bądź, przeciągam warstwy krzywych itp. z jednego zdjęcia na kolejne, gdy już mam wszystkie modeyfikacje ustawione tak jak chcę.

Domyślnie

Sporo wpadek ze skrótami kończyn (2 i 3) lub wystającymi znikąć dłońmi (7). Całość przyjemna, jedynka wybija się.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów