Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Warszawa 1x1

Domyślnie Warszawa 1x1

Duża wersja TUTAJ

Domyślnie

Nie bardzo rozumiem po co Ci ten bałagan na dole? Dzwig po lewej tez zbędny. Poza tym całkiem fajnie.
    A new shit has come to light...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Moze chodzilo o pokazanie male i brzydkie, srednie i srednie, duze i ladne Ale mi brakuje odrobiny wiecej dolu bo teraz jakos dziwnie uciete. Na niebie nic sie nie dzieje wiec mozna je poswiecic. Dzwig z lewej nie pomaga.

PS. Widze, ze dokonczyli budowe zagla, myslalem ze bedzie ladniejszy...

Domyślnie

Mnie się podoba kontrast zaniedbania z bliskością centrum biznesowego. Chyba nie do końca dobrze skadrowany dół ale zdjęcie zatrzymało mnie na chwilę więc jest dobrze

Domyślnie

U mnie podobnie jak u redrum-x, całkiem fajny fot wyszedł Może ten dźwig stempelakiem i będzie lepiej

@shaolin: jeszcze nie skończyli, choć ładności dokończenie mu nie doda
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

kobieta Awatar abre
    Miasto
    Chatka Fanaberka pod Otwockiem

Domyślnie

Ładnie. Zdjęcie ma niemal charakter symboliczny a ja lubię gdy zdjęcie jest opowieścią.
    Pola Gałczyńska

moje www

Domyślnie

Bardzo mi się podoba to zdjęcie, a uwag o niepotrzebnym bałaganie kompletnie bym nie brał do siebie - zdjęć Warszawy jako centrum biznesowego, z błyszczącymi wieżowcami, taflą szkła itp. było już mnóstwo. A prawda o Warszawie jest zupełnie inna - obok tych wieżowców wciąż jest mnóstwo syfu, prowizorki i scenerii nie z tej epoki. To zdjęcie nie jest pocztówkowe i to jest jego największa zaleta!

Domyślnie

No to jak robisz fotę ładnego lasku, to nie pomijaj bezkompromisowo jakiegoś obsranego obejścia wsiowego, bo to przecież prawda o naszej wsi. Ale jak już chcesz taką reporterkę walić to trzeba to robić z sensem, żeby było wiadomo o co chodzi, a tu coś się zaplątało przypadkowo i absolutnie nie widać takiej intencji.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 29-04-2013 o 14:03
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów