Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: Lampy Yongnuo

Domyślnie

Witam, właśnie jestem posiadaczem lampy Yongnuo 565 ex i nie za bardzo wiem jak co działa, ma ktoś taką lampę i mógłby mi powiedzieć co należy ustawić w ustawieniach pod przyciskiem Fn,bo wgl nie wiem co tam można zmienić i po co, i jeszcze jak z tym zoomem, czy ustawić na automatyczny ale nie wiem jak czy mam jakoś z tego korzystać z manuala ? jakbyście mogli powiedzcie mi co i jak tam trzeba zrobić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolbos Zobacz posta
    Witam, właśnie jestem posiadaczem lampy Yongnuo 565 ex i nie za bardzo wiem jak co działa, ma ktoś taką lampę i mógłby mi powiedzieć co należy ustawić w ustawieniach pod przyciskiem Fn,bo wgl nie wiem co tam można zmienić i po co, i jeszcze jak z tym zoomem, czy ustawić na automatyczny ale nie wiem jak czy mam jakoś z tego korzystać z manuala ? jakbyście mogli powiedzcie mi co i jak tam trzeba zrobić
    Założyć do aparatu i robić zdjęcia.
    W ustawieniach lampy nie zmienia się nic, co miałoby wpływ na jej podstawowe działanie - czyli na błyskanie.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

A jak z zoomem? bo nie wiem jak ustawiać, a podobno też automatycznie może się zmieniać a u mnie się nie zmienia, pewnie trzeba jakoś to włączyć,tylko jak

Domyślnie

Ale kicha z tą lampą, miałem kupować, ale skoro nie dają do niej instrukcji to chyba poszukam czegoś innego...
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolbos Zobacz posta
    A jak z zoomem? bo nie wiem jak ustawiać, a podobno też automatycznie może się zmieniać a u mnie się nie zmienia, pewnie trzeba jakoś to włączyć,tylko jak
    zoom ustawia się automatycznie, chyba, że przełączyłeś go manualnie. Od czego są guziki na lampie ??
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

A moż kolega ma uniesioną głowicę? wtedy chyba zoom nie działa

Domyślnie

No nie mam ustawione automatycznie, jak włączyć automatycznie ?
    A instrukcja do niego jest ale pisze tylko do czego służy jaki guzik a nic o ustawieniach, na pewno warto kupić tę lampę

Domyślnie

No to raczej nie kupuj żadnej lampy, bez umiejętności czytania nie dasz rady też z inną.
    podpowiedź instrukcja strona 46 pkt 11.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów