Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: kawasaki

Domyślnie kawasaki

Witam szanownych forumowiczów! Nadszedł ten cudowny dzień, w którym miałem okazję wykonać parę zdjęć dla kolegi i jego maszynki.

Jako, że jest to mój debiut w tej kategorii liczę na ostre słowa krytyki i podpowiedzi co jeszcze można popsuć

1

Domyślnie

Zdecydowanie brak mi jeszcze jednej lampy (z lewej strony) W tej chwili motocyklista jest jak księżyc w półpełni.
    Widoczny teraz rozbłysk zmiękczyłbym troszkę.
    Kadrowanie i tło z wiatrakami jak najbardziej
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Bardzo fajny kadr i miejsce! faktycznie, przydało by się doświetić lewą stronę, bo ginie w ciemnościach. No może schowałbym jeszcze podnóżek. Przez niego tylne koło stoi w górze.
    Poza tym bardzo mi się podoba.
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Domyślnie

Dzięki za opinię, niestety nie mogłem doświetlić bo jeszcze nie mam drugiej lampki ;/

Póki co prezentuję kolejne

2

Domyślnie

Z kadru nr 2 wywaliłbym tą bliko-chmurkę przy górnej krawędzi nad wiatrakami.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Niby swiecone, a ciemno jak... Za ostre swiatlo na jedynce, mocny cien... trzeba to bylo zrobic lagodniej.

Domyślnie

Fota nr 2 ma potencjał do ciut innej obróbki, ale i tak mi się podoba.

Domyślnie

Dla mnie również za ciemno i ostro. Nie podoba mi się ta ginąca w czerni prawa strona głowy biker'a. Na dwójce podbiłbym iso jeszcze i wydłużył czas chociaż o połowę albo do 1/60, żeby bardziej rozmyć tło - myślę, że drapieżniej by wyglądało
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Domyślnie

Dzięki za komentarze

Co do 1 to twarz trochę popsułem, jakoś bardziej mi odpowiadało tak jak jest teraz, taki mój gust.

2 z dłuższym czasem na pewno by lepiej wyglądała ale już nie miałem zbytnio czasu na drugie przejazd.

Domyślnie

powiedz mi jeszcze, na jedynce świeciłeś gołą lampą ?
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów