Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Nad rozlewiskiem

Ostatnio edytowane przez basket ; 27-04-2013 o 20:12
    Fuji

Domyślnie

bardzo elegancko potraktowane) ciekawe jakby ta buda prezentowała się na środku kadru
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Na środku mogło być fajnie. Jednak nie dało się. Nieopodal z lewej drzewo, raczej przeszkadzające niż coś wnoszące. Dzieki za wizyte.
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Na środku mogło być fajnie. Jednak nie dało się. Nieopodal z lewej drzewo, raczej przeszkadzające niż coś wnoszące. Dzieki za wizyte.
    grrr, te warunki dyktowane przez nature, no czasem sie gór nie przeskoczy)
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Tak przeglądam tematy i widzę, że kwadratowe kadry są bardzo popularne Ja to chyba jestem zbyt wielkim tradycjonalistą i lubię prostokątne. Ale to już chyba kwestia gustu, a nie merytorycznej oceny. Sam bym pewnie ściął dół oraz trochę z prawej i zrobił pocztówkę, ale to tylko ja

A tutaj mi się podoba temat, spokój, asymetria właśnie i ciekawe zderzenie dwóch kierunków: zielsko i drzewko idą w prawo, a wieżyczka w lewo. Poza tym ładnie się odcinają te dwa elementy, bo są najciemniejsze i mimo odległości od aparatu - widać, że to główny temat.

W narożnikach widać winietowanie, czy to jakiś specjalny efekt? Szczerze mówiąc - w tym konkretnym przypadku nie podoba mi się mimo wszystko. Do tego trochę za gruba ramka.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Dzieki za opinie. To jest mój pierwszy kwadrar winietka dodana. Tak mi się wydawało, że pasuje.
    Fuji

Uprawnienia umieszczania postów