Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Po...

Domyślnie Po...

...pierwszym plenerze wiosennym w Toskanii takie kwiatki zostały
    Gdyby ktoś był zainteresowany plenerem w październiku zapraszam na priv

Wstawiam kilka zdjęć, które do tej pory obrobiłem. Zamieszczam w kat. Krajobraz ze względu na to że kat. Krajobraz kreatywny nie istnieje . Zdjęcia te to pojedyncze kadry upiększone w granicach mojeo rozsądku. Ale nie było żadnej specjalnej manipulacji. Krzywe, poziomy selektywnie itp jedyna najpoważniejsza manipulacja to dodanie fltru classical soft focus z filtrów NIKsoftware Color Efex Pro4
    Proszę również darowaniem sobie komentarzem odnośnie mojego loga/podpisu.
    Dziękuję i Zapraszam do komentarzy

I

II

III

IV

V

Pozdrawiam
    Jarek

Domyślnie

Napisze krotko:
    wszystkie naprawdę b. ładne oprócz # III - nie podoba mi się tu kolor nieba, jakiś taki "buraczany".
    Mz. najs # I i IV za cieple kolorki.

Domyślnie

Wszystkie są fantastyczne! Świetnie ci to wychodzi, za każdym razem coraz lepiej.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

5-fantastyczne światło! Tylko MZ jest za wąsko. Brakuję trochę prawej strony.
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    Napisze krotko:
    wszystkie naprawdę b. ładne oprócz # III - nie podoba mi się tu kolor nieba, jakiś taki "buraczany".
    Mz. najs # I i IV za cieple kolorki.
    Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Wszystkie są fantastyczne! Świetnie ci to wychodzi, za każdym razem coraz lepiej.
    Na moim domowym wyświetlaczu znaczy monitorze 5 letnim niebo na III jest żołte ,ale nie dam sobie nic uciąć

Dziękuję

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    5-fantastyczne światło! Tylko MZ jest za wąsko. Brakuję trochę prawej strony.
    Jak się dogrzebię to pokaże i szersze i z owieczkami , które wyszły po kilku chwilach pod ten domek/ ruinkę .

Domyślnie

a mnie trójka (mimo "buraczanego nieba") najbardziej podchodzi, ta ścieżka, wow!) no ewentualnie dwója mi sie też podoba, a jak mam wymieniać z osobna to jedynka, czwórka i piątka jest zaje@#$%ta!)szacun!)
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Parzyste są ładne, a z nich lepiej mi leży czwórka.
    Wiosna na całego, u mnie dzisiaj temperatura dociągnęła jedynie do ósmej kreski.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

II bardzo soczysta, wiosenna i... uspokajająca
    IV fajny klimat i kolorki.
    Nikon

Domyślnie

To jednak jest inny świat, kto by co mówił...
    Kapitalne światło, barwy, no i ten soft ...
    NIKON

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów