Pozdrawiam.
Szukaj
Pozdrawiam.
Chyba coś w obróbce nie do końca poszło, bo włosy po prawej stronie mają inne nasycenie i kontrast niż po lewej.
Poza tym miodzo.
Zielone oczęta i złociste włosy . Po prostu bajka.
Szary, cichy człowiek.
świetny portret...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Ale super modelka !!!. Dla mnie super, kadrowo i obróbka bardzo fajnie.
Tomek
to ja zapytam,
kto się bawił noskiem?
i gdzie kolejne?
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Ja uwazam ze mogloby byc naprawde fajnie gdyby troche ''zdesaturyzowac'' skore. Nie podobaja mi sie te przebarwienia. Moze fajnie byloby umiescic modelke w centrum kadru i ''ciachnac'' w polowie czola? Takie moje odczucie.
Modelka naprawdę ciekawa. Jeśli chodzi o post procesing to się nie wypowiem bo mam cienki monitor
Pozdr.
Nikon System
Kadr, modelka fajne. Kolory ogólnie - bardzo fajne, podoba mi się taka brązowo ruda dominanta. Natomiast jak dla mnie diabeł tkwi w szczegółach: po pierwsze - za ppablo12345 - włosy po lewej i prawej różnią się nasyceniem; po drugie: nie podoba mi się kolorystyka skóry. Widać źle wyglądające przebarwienia - żółte i czerwone plamy na czole i policzkach, dookoła ust, nos taki doklejony, i - nie wiem - to piegi? w tym wydaniu wygląda mi to na kłopoty dermatologiczne... I jeszcze dograłbym kolorystykę tęczówek - prawa wpada w zieleń, druga bardziej niebieska - chyba, że modelka faktycznie ma dwa różne kolory oczu... Uważam, że warto by jeszcze raz popracować nad obróbką skóry twarzy, ponieważ to zdjęcie ma duży potencjał i może być naprawdę super.
Skontaktuj się z nami