Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Gosia - pierwszy foto w nowym studio

Dziś rozpocząłem pracę w nowym studio, nowe lampy, inne niż moje, ciężko się przestawić, ale myślę, że jakoś z czasem się przestawię
    Pozdrawiam

pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Ładnie, ale chyba trochę przeostrzone (na oczach mocno wychodzi)
    Dziwnie włosy z lewej strony wyglądają (niefortunnie się troszkę ułożyły)

Domyślnie

Dzięki, zmniejszam i ale wyostrzyłem standardowo -nic ponad to.
    A jeśli chodzi o włosy to możesz mi napisać co Ci z lewej strony nie pasuje, bo szczerze, patrzę i nie wiem
    Pozdrawiam
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Fajnie się GO rozkłada Być może to wina mojego monitorka ale drażni mnie ten drugi blik w oczach. Ten, który rozkłada się częściowo na białku oka i wchodzi na tęczówkę. Sprawia, że wzrok mi ucieka na blik zamiast na oczy/wzrok modelki.
    D610, D300s, N35mm f/2D, N85mm f/1.8, N55-200mm f/4-5,6, SB-700 i inne klamoty

Domyślnie

czy przypadkiem ostry sweterek w takiej ilości (procentowy obszar zdjęcia) nie odwraca uwagi od buzi modelki? nie wiem, czy to wina wyostrzenia, ale widać na nim zbyt dobrze fakturę nitek i jakby nieco był, tak moim męskim okiem się wydaje, zmechacony przez to nazbyt.

Poza tym lewy dolny róg sweterka jest nienaturalnie rozmyty, coś w tym miejscu robiłeś?

Domyślnie

Zdecydowanie przesadziłeś z dolnym światłem które zdominowało ten portret i całkowicie zmieniło twarz dziewczyny - masz jakieś zdjęcie bez tego dolnego?

Domyślnie

Pewnie chodzi o to, że schowały się za twarz na wysokości oka.
    Widać pewne niezdecydowanie fryzury. Powinny być albo puszczone do tyłu albo spuszczone na ucho i wtedy oddzielałyby twarz od ściany.

Zdanie amatora

D600, N20-35/2.8D, N28-85/3.5-4.5AF, N50/1.8G, 85/1.8G, N70-210/4-5.6, Юпитер 37A 135/3.5, Metz 50AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zserty Zobacz posta
    Pewnie chodzi o to, że schowały się za twarz na wysokości oka.
    Widać pewne niezdecydowanie fryzury. Powinny być albo puszczone do tyłu albo spuszczone na ucho i wtedy oddzielałyby twarz od ściany.

Zdanie amatora
    O właśnie

Domyślnie

ogólnie jest ok, natomiast mnie przeszkadza "cień" na kości policzkowej.
    Fuji

Domyślnie

Sorry... , ale jeżeli mogę dołączyć do "koncertu zażaleń", to powiem ze mz. krawędź nosa zlewa się z policzkiem (jej prawa strona).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów