Szukaj
Oooo Marlboro
Ładnie, podoba się kadr.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Jedynie kolor możne się podobać (mz), po prawej stronie resztki wieżyczki można było wystemplować.
Światła brak,ale kadrowo ok
Kiedy byłeś ?
Mam 15 kilometrów do zamku i często o nim zapominam
6868 zacznij robić i pokazywać zdjęcia a nie tylko krytyką się zajmujesz
Chętnie wezmę pod lupę Twoje "prace "![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
PAblo 77 - jakoś we wtorek byłem w okolicyCo do światła to prawda. Paskudne chmury były stratosferyczne przez co światło wyszło mdłe i rozproszone.
Co do wieżyczki to też prawda, ale byłem zbyt przejęty usuwaniem pierwszego syfa na matrycyżeby przejmować się jakąś wieżyczką ;D
Co do światła - nie wypowiadam się - nie mamy na to wpływu czasami
Co do kadru, to dla mnie trochę za ciasno... Nie masz nic szerszego z tego miejsca? Tak z ciekawości bym zobaczył...
.
Kiedyś możne zacznę robić i pokazywac, ale pozwol ze sam o tym zadecyduje
Nie zajmuje się krytyka, jeżeli Ci to przeszkadza, możesz mnie ignorować.
Mie wszystkie Twoje " "prace" ", musza mi sie podobac a tym bardziej je chwalic - nie naleze do TWA i jezeli cos w Twoich "dziełach" zauważę to nie omieszkam o tym napisac.
Reasumujac, nie wiedzialem ze autor postu potrzebuje adwokata![]()
![]()
A mi sie podoba, fajna tonacja i bardzo ladnie w kwadracie zamkniete... no i jeszcze cos sie rusza na zdjeciu.... jestem na TAK.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ach przepraszam zatem źle Cię sklasyfikowałem
Aptekarzem z zawodu jesteś no cóż tak też można
Sam przecież napisałeś że- " jeżeli cos w Twoich "dziełach" zauważę to nie omieszkam o tym napisac"
To co komentujesz tylko te zdjęcia w których coś znajdziesz ?
Drażni mnie jeśli ktoś w krytyce(i nie chodzi mi o moje zdjęcia) jest mocny a sam nie pokazuje zdjęć.
Jeśli potrafisz znaleźć takie szczegóły to z reguły powinieneś być wyśmienitym fotografem
Ps: nie liczę na przychylność z każdej strony jeśli chodzi o moje prace.Ja to robię dla przyjemności a nie dla złotych gwiazdek![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo 77 ; 25-04-2013 o 13:34
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami