Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Shenzhen

Domyślnie Shenzhen

Witam,

Poniżej kilkanaście klatek ustrzelonych podczas delegancji w ChRL - żaden wielki street czy reportaż, ale byłbym wdzięczny za każdy komentarz - szczególnie, że na forum o takie coraz trudniej przez co coraz mniej zdjęć można tu obejrzeć.

Pozdrawiam,
    -Damian

Domyślnie

Bardzo dobrze opowiedziane. Wiernie oddany klimat. Spójne takie. Podoba się.
    Fuji

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Kilka fajnych klatek jest... Ale ogólnie jak na fotoreportaż przynudzasz. Plus - fajne kolory.

Domyślnie

Dziękuję za opinie. Ktoś jeszcze?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie widac, ze to Shenzhen ale wiem, ze reportaz dotyczy ludzi, a nie miejsca jako takiego Kadry glownie centralnie, wieczorne poruszone (niby w reporterce to dopuszczalne, ale nie widze, zeby ludzie uciekali ), wyglada jakbys robil foty troszke z partyzanta.

Jako dokumentacja wycieczki i pokazanie znajomym = ok, ale World Press Photo raczej za to nie dostaniesz

Domyślnie

Faktycznie uwagi za kolegami, dla mnie chyba 3 i 12 na +.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Przyznam, że było trochę z partyzanta - jeszcze się trochę krępuję robić ludziom zdjęcia na ulicy. World Press Photo się nie spodziewam - celem raczej była fajna pamiątka w albumie. Do kategorii albumowej z kolei mi ten set nie pasował.

Domyślnie

Moim zdaniem kadry rzeczywiście nie dopracowane: a to krzywe, a to zbyt centralnie. Najbardziej podoba mi się nr 3. Cała scena jest dobrze skomponowana. Na duży plus zasługują kolory. Szkoda, że nie pokazałeś też na kilku zdjęciach samego miasta.

Uprawnienia umieszczania postów