Close

Strona 58 z 371 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 3710

Wątek: Samsung NX 300

Domyślnie

odnosnie bezpiecznego pudelka, o ktorym tu dyskutujecie to ja wymyslilem cos takiego (mam zamiar sprawdzic na dniach).

cokolwiek chcecie zabezpieczyc pakujecie w prezerwatywe - nowke , ale umyta w plynie do mycia naczyn zeby nie byla oleista

znajdujemy pudelko z pasujacym nam rozmiarem. sprzet do zabezpieczenia do pudla, odpowiednio go umiejscawiamy i w wolne miejsce wtryskujemy pianke rozprezajaca sie.
    ona sie idealnie dopasuje do ksztaltu przedmiotu. nadmiar pozniej obetniemy skalpelem i gotowe
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Pomysł dobry
    Napisz jak się sprawuje obiektyw

Domyślnie

Hyper, pomysł wydaje się świetny. Teraz jeszcze znaleźć odpowiednie pudełko...
    Po głowie chodzi mi tylko hermetyczne na żywność. Kiedyś takie wykleilem gąbkami do zmywaka XD Niezbyt estetyczne, ale amortyzacja ok.
    Gratulacje zakupu!
    Prośba o sample.
    Pozdrawiam
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

mialem chwile zeby potestowac moj nowy nabytek (50-150) i musze powiedziec, ze szklo jest swietne. optycznie rewelacja. nie wiem czy sa juz jakies porzadne testy, ale od pelnej dziury swietna jakosc. bardzo fajne do portretow.
    musze tylko nabyc NX1 w przyszlosci.

podsumowujac: polecam.

Domyślnie

Miejsce spotkań

30/2

Domyślnie

Co do przechowywania/noszenia aparatu sam zastanawiam sie nad nowymi torbami "innowacyjnymi" z Decathlon'u + plus jakis porzadny wklad
    -> http://www.decathlon.pl/torba-na-ram...d_8249710.html

Domyślnie

no, ale to wielkie jest. zupelnie nieprzystosowane do sprzetu foto i chyba chodzilo o cos malutkiego, dokladnie dopasowanego do posiadanego sprzetu... taka sniadaniowka - tyle, ze zamiast kanapek aparat

Domyślnie

Ale pomysł niezły, jeśli nosi się nie tylko aparat. Generalnie rzecz biorąc, lepiej nie obnosić się z torbami jawnie fotograficznymi, które od razu zdradzają swoją zawartość.

Domyślnie

idac ta droga to mozna i w reklamowce nosic. tez sie w oczy nie rzuca.

Strona 58 z 371 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów