Close

Strona 263 z 371 PierwszyPierwszy ... 163213253261262263264265273313363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 621 do 2 630 z 3710

Wątek: Samsung NX 300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez draco_krk Zobacz posta
    Gdzie widziałeś nowe od chińczyka za 600zł?
    https://pl.aliexpress.com/item/Black...796623191.html

Sprzedawca odpisał mi, że są nowe i oryginalne. Nic tylko brać poużywać i sprzedać u nas dwa razy drożej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sasa Zobacz posta
    https://pl.aliexpress.com/item/Black...796623191.html

Sprzedawca odpisał mi, że są nowe i oryginalne. Nic tylko brać poużywać i sprzedać u nas dwa razy drożej...
    Hmm, jakby się ktoś decydował na zakup - chętnie się dołączę, zawsze to lepiej razem kupić dwa niż samemu jeden
    Chociaż... chyba nie do końca - bo przy paczce z 2 sztukami chyba już cło dojdzie? Orientuje się ktoś?
    ---
    Sprzętowy heretyk

ksh
    Gość

Domyślnie

Duża szansa na 23% vat plus opłaty celne, cło nie wiem czy jest na obiektywy, 150$ nie umknie przed czujnym okiem nadgorliwych celników w Polsce, choć zdarza się że przechodzą droższe rzeczy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Duża szansa na 23% vat plus opłaty celne, cło nie wiem czy jest na obiektywy, 150$ nie umknie przed czujnym okiem nadgorliwych celników w Polsce, choć zdarza się że przechodzą droższe rzeczy.
    Chińczycy z Aliexpress potrafią zamiast faktycznego dokumentu zakupu
    dołączyć jakiś kwit z czapki na 10$, więc wszystko jest możliwe

ksh
    Gość

Domyślnie

To nie tak działa, celnik nie sugeruje się tym co nagryzmoli chińczyk tylko jeśli na jego oko towar jest wartościowy to proszą ciebie o potwierdzanie kwoty przelewu za towar i kopie karty produktu zakupionego ale nie zawsze tak jest, teraz po sezonie zakupowym może im się nudzić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    To nie tak działa, celnik nie sugeruje się tym co nagryzmoli chińczyk tylko jeśli na jego oko towar jest wartościowy to proszą ciebie o potwierdzanie kwoty przelewu za towar i kopie karty produktu zakupionego ale nie zawsze tak jest, teraz po sezonie zakupowym może im się nudzić
    No też mi się tak wydaje, że celnik aż tak łatwo się nie nabierze
    ---
    Sprzętowy heretyk

Domyślnie

Ma ktoś doswiadczeniez adaperami na t2 do NXa? Mozecie polecic jakiś?

Domyślnie

Eh, no jasne, przecież sobie pokpiwam.
    Po prostu nigdy w życiu nie potrzebowałem tetheringu (dobrze chociaż, że wiem co to jest! ), więc odrobinkę bawi mnie, że dla kogoś może to być podstawowe kryterium wyboru aparatu. Dla mnie to trochę tak, jakbym wyeliminował aparat bo nie ma kaczego dzioba...

ksh
    Gość

Domyślnie

Wpisz w google "Tethering Lightroom" to będziesz wiedział co to jest, dla mnie jest istotne bo chciałem zastąpić nikona samsungiem.

Domyślnie

Nie, no, napisałem, że WIEM, co to jest, tylko nigdy tego nie potrzebowałem, więc jest to DLA MNIE taka dość abstrakcyjna potrzeba.

Strona 263 z 371 PierwszyPierwszy ... 163213253261262263264265273313363 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów