instalujesz auto backup od samsunga na pc, pod przyciskiem wifi na obudowie ustawiasz backup pc, przy pierwszym połaczeniu wybierasz znalezioną sieć i wpisujesz hasło, tyle![]()
Szukaj
instalujesz auto backup od samsunga na pc, pod przyciskiem wifi na obudowie ustawiasz backup pc, przy pierwszym połaczeniu wybierasz znalezioną sieć i wpisujesz hasło, tyle![]()
30 jest o wiele fajniejszym obiektywe. lepszym optycznie.
widac to nawet po tym jak 30 schodza jak cieple buleczki a 20 zalegaja na portalach aukcyjnych. bierz 30 poki jeszcze jest gdziekolwiek dostepna. jak cos to zawsze sprzedasz z pocalowaniem reki.
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
Hej, czy jest ktoś z Poznania i i byłby skłonny za zgrzewkę dobrego piwa pożyczyć jakąś jasną szeroką[edit] stałkę do samsunga na 6 dni?
Ostatnio edytowane przez Michał M ; 05-07-2016 o 14:40
NX30 to zacny aparat i komfortem zdecydowanie bił D7100 i brakowało mi jedynie użytecznego wysokiego ISO, no i trudno się przyzwyczaić do wizjera elektronicznego.
to sie troche nie zrozumielismy![]()
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
To znaczy komputer powinien wyświetlić sieć a hasło jest z aparatu? Jakoś ze smartfonem nie ma problemu klikam w komputerze połącz z Android AP wpisuje hasło podane przez telefon i śmiga ale aparatu nie mogę tak podłaczyć.
- - - - kolejny post - - - - - -
Dwudziestka będzie miał przypiętą 30stkę a do 30stki podłączysz 16 stkę![]()
Eee, to nie tak: powinna być 30-tka do 30-tki, 20-tka do 20-tki, 10-tka do 10-tki.A 5-kę, 11-tkę, 16-tkę wyrzucić, bo nie ma ich z czym połączyć.
Odinstalowałem na komputerze PC Backup i zainstalowałem ponownie, niby próbuje się łączyć, ale gdy komputer wyświetla okno początku ściągania z paskami postępu, aparat sygnalizuje brak sieci i wszystko się rozłącza. Nie mam na to siły. Co prawda próbowałem z WB350F a nie z NXami, ale powinno być tak samo.![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Skontaktuj się z nami