Close

Strona 197 z 371 PierwszyPierwszy ... 97147187195196197198199207247297 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 961 do 1 970 z 3710

Wątek: Samsung NX 300

Domyślnie

Tak się tylko mówi że można dopóki nie chce się kupić. Szukałem dwa tygodnie, jedyny jaki znalazłem był w warszawie w sklepie Saturn, kolor biały, Towar z ekspozycji za około 1400 zł.
    W innych sklepach nawet jeśli były jakieś informacje o dostępności to przy próbie kupienia info. o braku towaru.
    Ostatnio edytowane przez son78 ; 05-03-2016 o 20:39

Domyślnie

To prawda.
    Takie same miałem wrażenia przy kupnie NX500. Oferty... A jak przyszło co do czego, to już ciężko było kupić w dobrej cenie.

Rzeczywiście, na aukcyjnym jakiś czas temu było taniej.
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Znajdzie się jakaś dobra dusza i udostępni mi ze 2-3 rawy z nx300? Jakiś landsztafcik i coś ze zwiększonym ISO. Pstrykam tylko w rawach, chciałbym zobaczyć jak mi mi pójdzie z samsungowymi. Bo jestem prawie zdecydowany
    NX300 +18-55, J200/4, N70-300/4,5-5,6, H58/2,

Domyślnie

Imaging Resource to pewne źródło RAWÓw a do tego możesz sobie porównać podobną scenkę z innymi aparatami np. NX1/NX500

Domyślnie

Czy ktoś wie jak zalogować się na Youtube przez samsung nx300 bo moje dotychczasowy próby spełzły na niczym. Login i hasło podaję prawidłowe a mimo to wyświetla że ID lub Hasło nie pasuje.

Domyślnie

Chyba się wyjaśniło. Witamy,Ktoś właśnie próbował zalogować się na Twoje konto Google [email protected] w aplikacji, która nie spełnia aktualnych standardów bezpieczeństwa.
    Zablokowaliśmy tę próbę logowania. Sprawdź ostatnio używane urządzenia.

Domyślnie

Tak, gdzieś coś o tym czytałem, że aparaty Samsunga z WiFi czegoś tam nie spełniają w kwestii bezpieczeństwa.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

ksh
    Gość

Domyślnie

Ale i tak lepiej niż w niby wifi nikona

Domyślnie

Nie śmiej się z Nikona
    Nikon wprowadza Wi-Fi jako hiper super ficzer, do najbardziej prestiżowych modeli
    I to taka super nowość jest

Pod względem wyposażenia to Nikony i Canony są daleko z tyłu za stawką. Za to marketing stadny - lemingowy na najwyższym poziomie.

Gdyby ktoś chciał się czepiać - mam na myśli to, że dodatkowe wyposażenie: obracany ekran, dotykowy ekran, uszczelnienie, dodatkowe pokrętła, górny wyświetlacz, Wi-Fi, GPS itd... Konkurencja ma w większej ilości do tego tańszych modeli.
    Canon i Nikon tak kroją niższe modele w porównaniu do konkurencji, żeby zachęcać do zakupu swoich wyższych modeli. Sprzedaż niższych opierając głównie na marce, iluzorycznej lub faktycznej (w mniejszej ilości przypadków) możliwości rozbudowy systemu.

Bywały zaprzeczenia tej zasady - np D90, dobrze wyposażony jak na swoją półkę, z bezprzewodowym wyzwalaniem lamp, oraz filmowaniem.

Pamiętam jednak, od dłuższego czasu posiadam już NX1000, pierwsze chwile obsługi smartfonem przez Wi-Fi... Bezcenne
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

ksh
    Gość

Domyślnie

Ale to działa tak, kupuje nikona np D750 za 7500zł i okazuje się że nikon nie ma softu do zrzucania zdjęć po wifi, komedia bo każde bezlustro to ma, a samsung dodatkowo ma przycisk na obudowie np do zrzucania na kompa zdjęć.
    Jakby lightroom miał tehtering współpracujący z samsungiem NX30/300/500 to bym o nikonie już dawno zapomniał.

Strona 197 z 371 PierwszyPierwszy ... 97147187195196197198199207247297 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów