Close

Strona 156 z 370 PierwszyPierwszy ... 56106146154155156157158166206256 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 551 do 1 560 z 3710

Wątek: Samsung NX 300

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Witam. Mam możliwość zakupu NX30 z 18-55 poniżej 1k. Nowy. Nie przewiduje rozbudowy o kolejne szkła. Czy warto się pchać?

Domyślnie

Jeśli nie masz oporów przed wejściem w "umierający" system, który dla Ciebie nie będzie "systemem", to czemu nie? To dobry aparat. Sam chcę kupić NX30, i bym chętnie kupił za < 1kPLN, tylko ciągle nie mogę dojść do ładu z portfelem.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Dzięki puch24 za odpowiedź. Po biciu się z myślami odpuszczam temat. Aparat miał być dla córki. Skłaniam się jednak w kierunku lepszego kompaktu - dla niej będzie to chyba lepsze rozwiązanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cornelson Zobacz posta
    Dzięki puch24 za odpowiedź. Po biciu się z myślami odpuszczam temat. Aparat miał być dla córki. Skłaniam się jednak w kierunku lepszego kompaktu - dla niej będzie to chyba lepsze rozwiązanie.
    To może daj namiar na tę sztukę w okazyjnej cenie. Może ktoś skorzysta.

Domyślnie

Fotojoker outlet. Obecnie trzeba pytać o cenę. Kontaktowałem się z nimi wczoraj i mają być dostępne w cenie 899 zł pod koniec tygodnia. Więc trzeba sprawdzać, albo pisać.

Domyślnie

Dzięki.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Ja również dokładam się do podziękowań.

Domyślnie

Dobrze dopytałeś w tym foto-jokerze?
    bo to raczej niemożliwe żeby w outlecie sprzedawali aż w tak niskiej cenie nawet NX300 nie mówiąc już o NX30

Domyślnie

W weekend były oba aparaty: z cenami 3000 za 799 i 30 za 899. Pytałem na czacie o model nx 30. Odpowiedź była taka iż będą dostępne w tej cenie pod koniec tygodnia. Przekazuję co wiem.

Domyślnie

Przed chwilą do nich napisałem. Zobaczymy co odpiszą.

Strona 156 z 370 PierwszyPierwszy ... 56106146154155156157158166206256 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów