Close

Strona 155 z 371 PierwszyPierwszy ... 55105145153154155156157165205255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 541 do 1 550 z 3710

Wątek: Samsung NX 300

Domyślnie

Kupiłem w Euro RTV i w MM kilka rzeczy foto typu "ostatnia sztuka z wystawy, macana", za każdym razem dali ok. 10% upustu - ale zawsze na żywo w sklepie. Nie wiem, czy uda się na odległość.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    Kupiłem w Euro RTV i w MM kilka rzeczy foto typu "ostatnia sztuka z wystawy, macana", za każdym razem dali ok. 10% upustu - ale zawsze na żywo w sklepie. Nie wiem, czy uda się na odległość.
    Dzięks!

Chcę obadać sprzęt na żywo tylko boję się że jakiś cwaniak coś ukryje żeby tylko sprzedać,
    Chcę wiedzieć na co zwrócić uwagę żeby się nie "nabić", liczę na dobre rady profesjonalistów.
    Nigdy nie kupowałam nic z witryny. Chodzi o samsung nx 300. Dzięki.

Pisał pan że za każdym razem dali ok.10% upustu, normalne czy trzeba się domagać?
    Ostatnio edytowane przez sisteranna ; 21-11-2015 o 03:07 Powód: dodatkowe pytanie

Domyślnie

Trzeba sprawdzić kompletność, zobaczyć, czy coś nie jest porysowane - soczewki obiektywu przede wszystkim, warto też zajrzeć do wnętrza, tzn. zdjąć obiektyw i zobaczyć, czy czysta jest matryca i tylna soczewka obiektywu. O obniżkę zwykle trzeba poprosić/przypomnieć.

Domyślnie

Ja zawsze kupuje uzywki. A nx300 z ebaya z zagranicy jakiejs nawet.

Domyślnie

Ja w zasadzie też; kupowałem "nowe, ale macane", dlatego, że akurat były to zakupy korzystniejsze, niż na Allegro itp. Warto sprawdzić, czy tak kupione przedmioty nie mają jakichś uszkodzeń, które pozwoliłyby sklepowi wycofać się z gwarancji, której udziela. Bo jednak zaletą takiego zakupu jest gwarancja.

Domyślnie

późno październikowy fruczak gołąbek na ogóreczniku. 18-55 @55 nx300

Domyślnie

Całe lato na niego polowałem, bo mam ogród gdzie rosną przyjazne tego typu organizmom rzeczy. Bez skutku. W ostatni weekend października przechadzam się po nim, a tu patrze lata sobie ten zbój. No to poszedłem po aparat i zrobiłem parenaście zdjęć, oczywiście wszystkie nietrafione, dopiero ostatnim strzałem, przypadkowym, ująłem go szczęśliwie jak mi sam wleciał w obszar ostrości. Dynamiczna bestia, trzeba przyznać.

Domyślnie

Fajne!
    Robi wrażenie spasionego.

ksh
    Gość

Domyślnie

Ostatnio zamiatali na magazynie w fotojoker i mieli NX3000 z 16-50PZ za 799zł, a w rtvagd NX300 z 18-55 za 999zł, powystawowe oczywiście.

Strona 155 z 371 PierwszyPierwszy ... 55105145153154155156157165205255 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów