Close

Strona 15 z 370 PierwszyPierwszy ... 513141516172565115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 3710

Wątek: Samsung NX 300

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Mekano, ja również masakra...
    d5000, nieźle to wyszło...

Ty na prawdę nie rozumiesz o co chodzi wszystkim, którzy chcą Ci pomoc z problemem.

Coś czuję, że znów mi się dostanie... Ale zdaje mi się, że z @Tamą macie podobny problem...

Przeczytaj ten wątek jeszcze raz...
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta

Ty na prawdę nie rozumiesz o co chodzi wszystkim, którzy chcą Ci pomoc z problemem.

Coś czuję, że znów mi się dostanie... Ale zdaje mi się, że z @Tamą macie podobny problem...

Przeczytaj ten wątek jeszcze raz...
    A moze to Ty przeczytasz ten watek jeszcze raz? Napisalam swoj problem i przedstawilam, to co uwazalam za dziwne, zostalo wyjasnione to, ze obiektyw jest bez OIS, wiec to nie jest kwestia nie umiejetnosci, a wina obiektywu,
    nie sprawie zatem zeby filmiki z reki byly stabilne, skoro przyczyna lezy po stronie obiektywu.
    Na szczescie nie martwie sie tym, bo do filmowania mam Nex-a i radzi sobie on o wiele lepiej niz Samsung, wiec to tylko szczegol, ale chcialam sprawe wyjasnic gdzie lezy przyczyna tych niestabilnych filmikow.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Na tym to dopiero trzęsie. Obejrzałem parę filmików na YT i wydaje mi się, że to nie problem trzęsienia tylko aparat co jakiś czas przeostrza. Mam tak w XZ-1 tylko na większą skalę.

Domyślnie

Nie, Mekano, chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że w co drugim wpisie używasz słowa "masakra"...
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Mekano, a nakręć proszę coś co się nie rusza - w mieszkaniu np. krzesło.

Domyślnie

ropusz, problem wtedy nie wystepuje, jest stabilnie, ale jak mowie Samung bez ois nie nadaje sie za bardzo do robienia filmikow z reki (ale jeszcze go nie posylam na manowce bo jak mowie, krotko go mam zeby pisac o nim bardzo negatywnie, chodzi mi tylko i wylacznie o filmowanie), poza tym jak pisalam wczesniej, raz obraz skacze, a raz obraz nie skacze... ciezko zauwazyc kiedy to sie dzieje.. ale nie ma tez mowy o niestabilnosci mojej reki, bo z 16 mm i 18-55 - zawsze bylo stabilnie, no ale 18-55 mial stabilizacje, a 16 mm z kolei ciezko jest porownac do 20-50 Samsunga bez stabilizacji. Dzis nagralam kwiatka rowniez z reki no i obraz jednak tak nie skakal.. zaraz najwyzej go wstawie.
    --
    ok to link, plik tymczasowy:
    http://youtu.be/kc0YQGDqVNI
    - wiatr byl nieziemski i dlatego wyszlo jak wyszlo, bardzo zle, ale chodzi ze film juz tu nie skakal.
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 10-06-2013 o 00:16
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Pojawił się model GALAXY NX z Wi-Fi i 3G/LTE.
    http://www.pdaclub.pl/index.php?opti...rzet&Itemid=91
    Pozdrawiam
    Robert Błaszczak
    http://www.blaszczak.pl

Domyślnie

A ja w poniedziałek lub wtorek biorę NX300 na tygodniowe testy. Obym tylko czas znalazł fotki porobić. Dam znać co i jak.

Domyślnie

W DFV pojawiła się właśnie dość entuzjastyczna recenzja NX300. Krytykują tylko ergonomię i brak wbudowanej lampy, natomiast bardzo chwalą jakość obrazu i AF. Podobno trochę poprawił się zapis RAWów, więc i szybkostrzelność aparatu.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

w nx1000 jak sie przestawi na tryb seryjny to mozna zrobic ponad 10 zdjec na sekunde, ale w malym rozmiarze, szkoda, ale za to jest 8fps gdzie mozna zrobic 8 zdjec na sekunde ale juz w max rozdzielczosci.
    Nexem sie tak nie zrobi..

Strona 15 z 370 PierwszyPierwszy ... 513141516172565115 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów